Pitaš li se ikada tko stoji iza ovih oku ugodnih vizuala? Pitaš li ikada tko se usred najluđe novogodišnje noći sjeti prenijeti dašak atmosfera iz Velike dvorane? Tko objavi i pripremi sve te objave? Tko je taj koji tako dobro koristi duoton, a ti niti ne znaš što duoton jest!

Kada nevolja pokuca na vrata, domišljatost te spašava. ? Ovoga tjedna imamo posebnog nadničara. Odnosno čak njih devet. Trebali bi nam tjedni da ih predstavimo svakoga pojedinačno, a tko su oni, saznaj u nastavku.

Medijski tim je ekipa mladih volontera koja na svakodnevnoj bazi priprema, osmišljava i objavljuje sav on-line sadržaj. Oni su naši e-volonteri, digitalni dobrovoljci, cyber volonteri! Oni stoje iza svake objave na našim društvenim mrežama i web stranicama. Neumorno trpe sve zahtjeve dežurnih perfekcionista u izradi vizuala. Kroz sliku, riječ i vijest oni zapravo prenose Radosnu vijest. Brzinom heroja objavljuju u zadnji čas sve pristigle vijesti i informacije. A zašto oni to rade? Jer su i oni nova Crkva koja zna i želi odgovarati na potrebe javnosti. Jer u svemu traže i nalaze Boga. Jer na ovaj način dijele svoje talente i pridonose da Božja njiva bude bogatija, ljepša, raznolikija.
Često puta je ovaj rad nevidljiv, skrovit i tih, i u tome je njegova veličina i snaga. Zahvalni smo na našim virtualnim volonterima, svim onim trenutno aktivnim, a i mnogima koji su dolazili i dolazili kroz dugo vrijeme postojanja SKAC uredništva. Veselimo se njihovim domišljatostima u narednim danima kada smo pozvani svoje redovite aktivnosti održavati putem digitalnih kanala i brinuti o pastoralnom djelovanju.

I ti možeš biti dio medijskog tima SKAC i već sada nam se priključiti u online navještavaju Radosne vijesti. Prijavi se putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6Uwq0PMmySYATKD4OBnIlrdAnXLXdKEq53pFDtX_C318ISQ/viewform