Loading...
iDOM2019-11-28T15:29:28+02:00

iDOM? Što je to?

iDOM akronim je za Ignacijevske duhovne obnove za mlade. Projekt je pokrenut 2015. godine na inicijativu mladih isusovaca a kao odgovor na posvemašnju žeđ mladih za Bogom. Na temeljima 500 godina stare ignacijevske tradicije iDOM nudi: duhovne vježbe u šutnji, duhovne vježbe u svakodnevici, vikend duhovne obnove, vikende pokore, tečaj odlučivanja, glazbene duhovne vježbe, duhovna štiva (npr. 31 dan s Ignacijem).

O IGNACIJEVSKOJ DUHOVNOSTI

Prijavi se za duhovne vježbe

zato što »ne zasićuje i ne zadovoljava dušu obilje znanja,
već unutarnje kušanje i proživljavanje stvari« (Duhovne vježbe, 2).

Za više informacija javite se na: idom@skac.hr.

Novosti

s područja ignacijevske duhovnosti

Vikend pokore – od ničega nešto…

Znaš li zamijesiti kruh? Sjećaš se onih trenutaka iz djetinjstva kada si se s prijateljima igrao/la na igralištu, a onda bi se premoreni svi samo "bacili" na asfalt da odmorite? Jesi li ikad bio/bila u

Vikend pokore

SKAC i ove korizme organizira vikend pokore. Počinjemo od tijela – krotit ćemo se u

PROČITAJ OSTALE NOVOSTI

GRADIMO KRALJEVSTVO  ZAJEDNO

U SKAC-u želimo raditi za Kraljevstvo, izgraditi zajednicu ljubavi, omogućiti da se dogodi nešto veće od nas kao pojedinaca. Ulažemo zajedno naše vrijeme, talente i vještine, materijalna dobra i gradimo okruženje u kojem mladi mogu rasti i razvijati se, napredovati u dobru.

Zato vas pozivamo da prihvatite izazov i izaberete način na koji se možete uključiti u našu zajednicu:

UKLJUČI SE
DONIRAJ
Ova stranica koristi ‘’kolačiće’’ (eng.cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenja posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete namjestiti u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja stranice smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite ‘’ Prihvaćam’’. Prihvaćam!