Loading...
Misa Mladih2023-02-16T04:03:41+01:00

Susret, gozba, slavlje, žrtva, molitva, riječ i navještaj

Četvrtkom navečer brojni mladi idu prema prema Palmotićevoj 31, a razlog je sveta Misa. Iako je Bazilika Srca Isusova oštećena u potresu, Misa mladih i dalje je središte našeg zajedništva, samo se sada održava u velikoj dvorani pored Bazilike. Potaknuti iskustvom slavljenja euharistije na susretima mladih i na Modravama koje su aktivne, konkretne, rječite želimo što življe izricati ono što sveta Misa u sebi jest: susret, gozba, slavlje, žrtva, molitva, riječ i navještaj. Ne manjka ni pjesme za koju se brine naš SKAC zbor. Poslije Mise mladi ostaju još neko vrijeme u molitvi pred Presvetim.

Misa mladih je sveta Misa koja ima i snagu „nove evangelizacije” – o kojoj je govorio blaženi papa Ivan Pavao II. U tom smislu to još više mora biti MISA MLADIH na kojoj sudjelujemo doista je aktivno slaveći. A druženje koje uslijedi nakon, prilika je da se Crkva poveže.

Poslušajte propovijedi

Ovdje možete naći propovijedi s Mise mladih

Mise mladih četvrtkom u 20:30h

Dragi mladi, ovog tjedna vraćaju nam se mise mladih! No, ove akademske godine u nešto drugačijem terminu, četvrtkom u 20:30h. Prvu Misu mladih započet

POSLUŠAJ OSTALE PROPOVIJEDI

Naši volonteri

Kao dar Njeg’ve ljubavi bez kraja, blažen je koji ponizno Mu služi.
Iz filma “Fratello sole, sorella luna”

UKLJUČI SE
Ova stranica koristi ‘’kolačiće’’ (eng.cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenja posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete namjestiti u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja stranice smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite ‘’ Prihvaćam’’. Prihvaćam!