Loading...
Misa Mladih2023-02-16T04:03:41+01:00

Susret, gozba, slavlje, žrtva, molitva, riječ i navještaj

Četvrtkom navečer brojni mladi idu prema prema Palmotićevoj 31, a razlog je sveta Misa. Iako je Bazilika Srca Isusova oštećena u potresu, Misa mladih i dalje je središte našeg zajedništva, samo se sada održava u velikoj dvorani pored Bazilike. Potaknuti iskustvom slavljenja euharistije na susretima mladih i na Modravama koje su aktivne, konkretne, rječite želimo što življe izricati ono što sveta Misa u sebi jest: susret, gozba, slavlje, žrtva, molitva, riječ i navještaj. Ne manjka ni pjesme za koju se brine naš SKAC zbor. Poslije Mise mladi ostaju još neko vrijeme u molitvi pred Presvetim.

Misa mladih je sveta Misa koja ima i snagu „nove evangelizacije” – o kojoj je govorio blaženi papa Ivan Pavao II. U tom smislu to još više mora biti MISA MLADIH na kojoj sudjelujemo doista je aktivno slaveći. A druženje koje uslijedi nakon, prilika je da se Crkva poveže.

Poslušajte propovijedi

Ovdje možete naći propovijedi s Mise mladih

Mise mladih četvrtkom u 20:30h

Dragi mladi, ovog tjedna vraćaju nam se mise mladih! No, ove akademske godine u nešto drugačijem terminu, četvrtkom u 20:30h. Prvu Misu mladih započet

Naši volonteri

Kao dar Njeg’ve ljubavi bez kraja, blažen je koji ponizno Mu služi.
Iz filma “Fratello sole, sorella luna”

Go to Top