PRIHVATI IZAZOV, IZABERI NAČIN.
DOPRINESI I TI FORMACIJI MLADIH!

Dobročinitelji budite!

Zašto?

SKAC mijenja živote mladih ljudi omogućujući im višedimenzionalnu formaciju izgradnjom odnosa, duhovnim i edukativnim programima, volontiranjem i kreativnim radionicama. SKAC dotiče živote mnogih obitelji u kojima naši mladi postaju ”sol” koja im daje ”okus”. Mjesto je to u kojem nastaju nove obitelji stoga je i ”kvasac društva”. SKAC mijenja hrvatsko društvo uključivanjem u neformalno obrazovanje, zagovaranje mladih, socijalnu podršku i izvan Zagreba.

U SKAC-u je različitost darova najveće bogatstvo. Trebamo Vaše vrijeme, kontakte, kreativnost, iskustvo, materijalnu i financijsku podršku. Stalo nam je da naši podupiratelji sudjeluju u izgradnji SKAC-a i da budu nositelji promjene koju naviješta: ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE!

Zato vas pozivamo da prihvatite izazov i izaberete način na koji se možete uključiti u našu zajednicu

0
godina djelovanje
0
volontera kroz godinu
0
sudionika ljetnih programa
0
sudionika tjedno

Podrži i ti rad SKAC-ovaca!

Pridruži se ovim dobrotvorima koji podržavaju naš rad bilo financijski ili materijalno ili uslužnim djelatnostima. Ukoliko želiš više informacija javi se na tajnistvo@skac.hr. Inače, naš račun je:

IBAN HR0324840081100323384
Raiffeisenbank Austria d.d.
Sjedište: Zagreb, Petrinjska 59
SWIFT: RZBHHR2X

Jednokratna donacija

Mjesečna donacija

Zašto nas podupiru?

SKAC dobročinitelji

“Rado pomažemo i podržavamo SKAC jer smo se više puta uvjerili da SKAC svojim mnogobrojnim aktivnostima pomaže mladim ljudima da na raskrsnici života odaberu Božji put”

Mirjana Topčić, zaklada Rhema
SKAC dobročinitelji

SKACu dajem svoje vrijeme, vještine i novac… to je moje maleno HVALA za sve ono što je SKAC dao meni kroz moje godine odrastanja i sazrijevanja u njemu.

Marta Križaj
SKAC dobročinitelji

U SKACu volim dubinu i ozbiljnost, kreativnost te otvorenost novim idejama. Programi u SKACu su iznimno vrijedni jer omogućuju mladom čovjeku izgradnju zdrave duhovnosti i čvrstog osobnog odnosa s Bogom.

Marija Todorić
SKAC dobročinitelji

Za mene je SKAC milost i blagoslov.

On je bio i ostao pojam, mjesto, ljudi, nakon kojega više ništa nije bilo kao prije, nije bilo isto. Sve je bilo bolje, dublje, kvalitetnije, duhovnije. Promijenio me je na bolje, otvorio ljudima, otvorio Bogu, izgradio mi samopouzdanje, naučio me vještinama upravljanja, vođenja, organiziranja. Darovao mi ljude… prekrasne ljude…

Katarina Kenda

“Skac podupirem jer je to mjesto gdje sam doživjela susret koji je korjenito promijenio moj život, susret sa živim Bogom. Vjerujem da Skac pruža okrilje u kojem svaka mlada osoba to može doživjeti, ali i nastaviti rasti i sazrijevati. I na kraju, Skac te uvijek poziva na ono više i iz tebe izvlači najbolje, a ovo je moja mrva više za Skac.”

Iva Kriste, Diva
SKAC dobročinitelji

SKAC je jedna iskrica koja je probudila ono skriveno u meni, i želim da što više mladih bude blizu tim poticajima.

Marija Novosel

Udruga SKAC Palme je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Udruga SKAC Palme je primatelj donacije Zaklade Rhema.