POGURAJ EKIPU!
PRUŽI MLADIMA PRILIKU DA KUŠAJU BOGA!

Budite dio naše KOMBInacije.

SKAC mijenja živote mladih ljudi omogućujući im formaciju izgradnjom odnosa, duhovnim i edukativnim programima, volontiranjem i kreativnim radionicama. SKAC dotiče živote mnogih obitelji u kojima naši mladi postaju ”sol” koja im daje ”okus”. Mjesto je to u kojem nastaju nove obitelji stoga je i ”kvasac društva”. SKAC mijenja hrvatsko društvo uključivanjem u neformalno obrazovanje, zagovaranje mladih, socijalnu podršku i izvan Zagreba.

Iz SKAC-a potječe i najdugovječniji ljetni kamp za mlade – Modrave koje ove godine slave ljeto dvadesto. Modrave su mjesto zajedništva, molitve, rada i zabave. Modrave su mjesto na kojem je dosad s Bogom ljetovalo više od 7 600 mladih. Modrave su mjesto gdje nemoguće zahvaljujući Providnosti postaje i moguće i istinski blagoslov.

Mi u SKAC-u i dalje gorimo da sadašnjim i budućim generacijama mladih pružimo priliku da dožive Modrave, a u ovom trenutku trebamo vašu pomoć. Pokrenuli smo donacijsku kampanju u kojoj prikupljamo novac za kupnju novog kombija. Kombi je ključno sredstvo u organizaciji ne samo Modrava nego i svih drugih SKAC programa za mlade. Treba nam sigurno i pouzdano vozilo za prijevoz volontera, sudionika, hrane, vode, alata i ostalih potrepština.

Donirati možete direktnom uplatom na naš bankovni račun (HR0324840081100323384).

Zahvaljujući podršci čak 351 donatora putem crowdfunding platforme prikupili smo 25,469.00 eura. Kroz druge aktivnosti (Modrave, kviz, promocije) i direktne uplate na SKAC račun primili smo još 4,854.40 eura. Ukupno smo dosad za kombi prikupili 30,323.00 eura. Prošli smo u drugi krug na Loyola Foundation natječaju i predali preostalu dokumentaciju. O rezultatima vas izvijestimo.

Ako možeš, poguraj nas i ti. Euro, 3, 5, 10 – svaki iznos nam je vrijedan i znači.

Hvala od srca na svakom daru i pogurancu.

0
godine djelovanja
0
volontera kroz godinu
0
sudionika ljetnih programa
0
sudionika tjedno

Podrži i ti rad SKAC-a!

Pridruži se dobročiniteljima koji podržavaju naš rad bilo financijski, bilo materijalno ili uslužnim djelatnostima.
Za više informacija budite slobodni javiti se na mail tajnistvo[at]skac.hr.
Za poguranac, broj našeg računa je:
IBAN HR0324840081100323384
Raiffeisenbank Austria d.d.
Sjedište: Zagreb, Petrinjska 59
SWIFT: RZBHHR2X

Jednokratna donacija

Mjesečna donacija

Zašto nas podupiru?

SKAC dobročinitelji

“Rado pomažemo i podržavamo SKAC jer smo se više puta uvjerili da SKAC svojim mnogobrojnim aktivnostima pomaže mladim ljudima da na raskrsnici života odaberu Božji put”

Mirjana Topčić, zaklada Rhema
SKAC dobročinitelji

SKACu dajem svoje vrijeme, vještine i novac… to je moje maleno HVALA za sve ono što je SKAC dao meni kroz moje godine odrastanja i sazrijevanja u njemu.

Marta Križaj
SKAC dobročinitelji

U SKACu volim dubinu i ozbiljnost, kreativnost te otvorenost novim idejama. Programi u SKACu su iznimno vrijedni jer omogućuju mladom čovjeku izgradnju zdrave duhovnosti i čvrstog osobnog odnosa s Bogom.

Marija Todorić
SKAC dobročinitelji

Za mene je SKAC milost i blagoslov.

On je bio i ostao pojam, mjesto, ljudi, nakon kojega više ništa nije bilo kao prije, nije bilo isto. Sve je bilo bolje, dublje, kvalitetnije, duhovnije. Promijenio me je na bolje, otvorio ljudima, otvorio Bogu, izgradio mi samopouzdanje, naučio me vještinama upravljanja, vođenja, organiziranja. Darovao mi ljude… prekrasne ljude…

Katarina Kenda

“Skac podupirem jer je to mjesto gdje sam doživjela susret koji je korjenito promijenio moj život, susret sa živim Bogom. Vjerujem da Skac pruža okrilje u kojem svaka mlada osoba to može doživjeti, ali i nastaviti rasti i sazrijevati. I na kraju, Skac te uvijek poziva na ono više i iz tebe izvlači najbolje, a ovo je moja mrva više za Skac.”

Iva Kriste, Diva
SKAC dobročinitelji

SKAC je jedna iskrica koja je probudila ono skriveno u meni, i želim da što više mladih bude blizu tim poticajima.

Marija Novosel

Udruga SKAC Palme je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Udruga SKAC Palme je primatelj donacije Zaklade Rhema.