Loading...
SKAC zbor2023-07-12T15:16:07+02:00

O SKAC ZBORU

SKAC zbor mješoviti je zbor mladih osnovan 2011. godine. Izrastao je iz Studentskog katoličkog centra Palma (SKAC Palma) kao jedan od zborova u zagrebačkoj Palmotićevoj ulici u bazilici Srca Isusova pri isusovačkom samostanu.

Tako je SKAC zbor dio vrlo aktivne zajednice koja se već godinama u samome središtu Zagreba brine za katoličku formaciju i evangelizaciju mladih.

Održali su samostalne koncerte u bazilici Srca Isusova 2012., 2013. i 2016. godine. Ponekad gostuju u drugim župama, a 2015. godine sudjelovali su uz oko 1500 drugih pjevača na misi u Sarajevu koju je predvodio papa Franjo. Samostalni su koncert održali u sklopu Svjetskog dana mladih sa Svetim Ocem u Krakovu 2016. godine te su 2018. godine nastupali na koncertu duhovne glazbe Progledaj srcem.

Primarno poslanje i zadaća SKAC zbora je služenje na Misi mladih četvrtkom u 20:30 sati u Velikoj dvorani pored Bazilike Srca Isusova.

Zbor svojim članovima pruža duhovnu formaciju u sklopu ostalih projekata koje SKAC pruža, a vezani su uz isusovačku duhovnost. Želja nam je pružiti mladim ljudima mogućnosti da svoje talente stave u službu Bogu, rade na njima obrazovanjem na duhovnoj i tehničkoj razini te da iskuse što znači velikodušno davanje nezasluženo primljenog (talenta) Bogu kroz druge ljude u zajednici.

Termini proba su ponedjekom u 20:00 i četvrtkom u 19:00. Za audicije prijavite se na zbor@skac.hr. 

POSLUŠAJTE SKAC ZBOR

NOVOSTI IZ ZBORA

SKAC zbor traži nove članove!

Voliš pjevati? Voliš slaviti? I najbitnije od svega, voliš našega Gospodina? Što kažeš na to da sve spojiš u jedno i postaneš novi član SKAC zbora??? Nije bitno imaš li glas slavuja i znaš li

TKO PJEVA, DVOSTRUKO MOLI. – SV. AUGUSTIN

Prijavi se za pjevača, svirača, tehničara ili nas podrži klikom na gumb.

Go to Top