Otvorene su prijave za volonterske kampove koje organiziramo u zajedništvu s udrugom Magis.

Volonterski kamp Livno
Link za prijavu: https://goo.gl/forms/NsTlWYzRLtpvuzi13

Kada: 22.7.-28.7.
Kako: Volonterski kamp u Livnu namijenjen je mladima koji svoje vještine i interese žele realizirati u konkretnom radu s djecom svih uzrasta.
Program kampa provodi se u mjestu Žabljak u blizini Livna, BiH.
Volonteri provode edukativne i kreativne radionice te igre na otvorenom sa djecom u naselju, te prisustvuju zajedničkom duhovnom programu, učeći više o hrvatskoj tradiciji u Bosni i Hercegovini.
Odmor od cjelodnevnog rada volonteri mogu pronaći u prekrasnoj prirodi koja okružuje Kuću Djeteta Isusa u kojoj su volonteri smješteni te dobroj hrani i još boljem društvu i brizi naših domaćica – Sestara Služavki Malog Isusa.

Volonterski kamp Dumače
Link za prijavu: https://goo.gl/forms/EXZ4V0JO6pfB2WTD3

Kada: 5.8.-11.8.
Kako: Volonterski kamp u Dumačama namijenjen je mladima koji svoje vještine i interese žele realizirati u konkretnom radu s djecom i mladima.

Program kampa provodi se na području najsiromašnije županije u Hrvatskoj, u selu Dumače u blizini Petrinje koje su naselili Hrvati izbjegli iz Letnice. Obitelji u ovom selu su mnogobrojne te je program kampa usmjeren primarno na djecu i mlade. Opuštena atmosfera, zadovoljstvo i želja volontera, kao i dobrodošlica i otvorenost naših domaćina omogućili su da se ovaj kamp dogodi već četvrtu godinu za redom.

Volonteri vrijeme provode u cjelodnevnom radu: tijekom jutra provode edukativne i kreativne radionice, dok je poslijepodne vrijeme za igre na otvorenom s djecom u naselju. Večernji duhovni program ujedno je i prilika za međusobno upoznavanje i dijeljenje mladenačkog žara i bogate letničke tradicije.

Dob: 18-35

Doprinos za materijale/edukaciju: 15 Eur

Dolazak/odlazak: Sudionici dolaze u svom aranžmanu.

NAPOMENE / SAVJETI

Svi sudionici kampa volontiraju kako na samom kampu, tako i prije njega, pripremajući se za vođenje programa. U dogovoru sa sudionicima bit će održane edukacije za provedbu različitih dijelova programa. Od sudionika se očekuje spremnost na rad s mladima i s djecom raznih uzrasta.
Za sve dodatne informacije, javite se na: magisprijave@gmail.com