Posljednji je dan prijave u novi SKAC-ov ciklus duhovnih vježbi u svakodnevici ‘U dubinu’. 

Svatko tko se prijavi ima priliku proći predvježbe, kao pripremu za duhovne vježbe, što je i sv. Ignacije uobičavao raditi. Neke duše pripremao je na duhovne vježbe čak četiri godine (recimo svoga prijatelja Petra koji je kasnije postao svetac). Traženje Boga u detaljima, u svakodnevici, te samo organiziranje vremena u obavljanju predvježbi, vježbenicima pomaže vidjeti koliko su spremni sudjelovati u programu ‘U dubinu’.

Za sve one koji se žele odvažiti i baciti u dubinu stvarnosti obične svakodnevice, te susresti Boga koji tamo živi, zadnja je prilika da se prijave. Sad ili tek iduće godine, što se SKAC-ovih programa tiče.

Sad je vrijeme odazvati se na Božji poziv, jer On je taj koji zove, a ne SKAC. On zove u susret, sa samim sobom i duboko unutar sebe, s Njim samim. On je taj koji privlači više od ijedne zemaljske stvari, On je taj zbog kojeg se ostavljaju plugovi, prolazno, površno, nepotpuno, razočarano, usamljeno.

Zove da pokušaš, unatoč nezadovoljstvu i tisućitom spoticanju o vlastita očekivanja.

Pročitajte obaveze vježbenika i ako postoji iskra čežnje ispunite prijavnicu.

Ukoliko imate pitanja pišite nam na: idom@skac.hr. Potvrdu i detaljne informacije ćete dobiti kroz 72 sata nakon što ispunite prijavnicu.