SKAC Palma u suradnji s Hrvatskom provincijom Družbe Isusove organizira posljednji susret “Možda baš isusovac?” otvorenog tipa u ovoj akademskoj godini. Susret će se održati od 18. do 20. veljače, gdje će mladići koji traže jasnoću o redovničkom pozivu imati na raspolaganju mjesto, vrijeme, duhovno vodstvo i prokušana sredstva ignacijanske duhovne tradicije.

Program je osmišljen kao vikend kušanja za one koji osjećaju kako ih nešto privlači polaziti na različita mjesta i provoditi život u kojem god kraju svijeta gdje ima nade za veću Božju službu i pomoć dušama (Const. 304), koji se pitaju na što ih Bog poziva i što je Njegova volja za njihov život. Konkretnije, jedno od tih pitanja može biti: “Možda baš isusovac?”

Nama nije toliko važno koji je konačan odgovor, koji poziv ti Gospodin upućuje, nego nam je važnije pomoći ti da ga prepoznaš i da ga slobodno i velikodušno slijediš – pa bilo to redovništvo, obiteljski ili život posvećenog laika. Dođi i u zajedništvu otkrij onaj upućen baš tebi. Dođi, bez obzira na to što ćeš odlučiti.  Ne prepisuj tuđe odgovore, dođi i u odnosu s Bogom nađi svoj osobni.

Ako osjećaš poziv u sebi, pridruži nam se na vikendu razlučivanja od 18. do 20. veljače. Kotizacija je 250 kn, prijavnicu možeš pronaći na POVEZNICI, a za sva pitanja javi nam se na idom@skac.hr 

Samo hrabro!