Velika dvorana SKAC-a u subotu je odzvanjala plesnim ritmovima, razlog tome bio je Valentinovski plesnjak. Uz ples, pjesmu i dobru zabavu nije izostajalo ni klasičnih igara kojima je cilj spojiti sve one koji su došli na ples sami ili povezati još bolje one koji su došli u paru.

Na samom ulazu dijelile su se narukvice u različitim bojama, ovisno o ljubavnom statusu kojima je cilj bio da (od/po)mognu prilikom upoznavanja. No, svaka osoba je dobila i broj i izazov da pronađe osobu s istim znamenkama. Naš već poznati voditelj Matej, pobrinuo se da se svi pronađu na plesnom podiju, pa onda zajednički i okušaju u usklađivanju ritma i pokreta.

Za sve one kojima je teško samostalno probiti led prilikom upoznavanja, naši kreativni volonteri pobrinuli su se i pripremili različite zadatke  koje su svi zainteresirani mogli otkriti okretanjem „kola sreće“. Kao vrhunac večeri, organizirana je inačica nekad popularnog televizijskog showa Srcolovka. Troje dečki iza paravana i jedna dama u potrazi, kroz pitanja i odgovore nasmijali su sve prisutne. DJ Tvrtko i ovaj put oduševio svojim izborom glazbe, pa je plesni podij do zadnjeg bio pun.

Svoje plesne pokrete uhvaćene objektivom, možete pronaći u fotogaleriji. Za sve one koji su propustili  jedan od najboljih valentinovskih partyja u gradu donosimo dašak atmosfere sa željom da nas dogodine bude još i više.