U pitanju je posljednja ponuda za duhovne vježbe ovoga ljeta na Modravama.

Prijave traju do 30.6. i još je malo mjesta ostalo za radnike posljednje ure. Ostaje još vremena da se pripraviš za to jednostavno ljetovanje među maslinama, pod suncem, zvijezdama i šatorima, u zagrljaju toplog mora i visećih ležaljki, u istom jatu s ribama, pticama i dušama koje žele roniti u dubinu odnosa s Bogom i letjeti u visine Ljubavi.

Da bi se moglo što dublje i što više imamo pripremne vježbe do svakog termina individualno davanih vježbi u kolovozu. Kao što se ne sije sjeme na obraslu njivu, nego se ona ore i gnjoji, tako će i Riječ Božja nositi veći plod ako posvetimo vrijeme pripravi srca. Ako vrt svoje duše počneš već sada gledati, kopati, orati, gnjojiti, onda te na Modravama čeka odmor u jednostavnosti. Gledaš kako Bog sije u tvoju dušu milosti, i zalijevaš to svojom pažnjom. Slušaš Ga u ljudima, pticama, zrikavcima, vjetru i pohranjuješ to u svoje srce. Kušaš kako je dobar u jelima koje za te pripravljaju volonteri i u svakodnevnoj Misi. Dozvoljavaš mu da te mazi morem, suncem, vjetrom, ljetnom kišicom. S Njim se jačaš kroz rad i molitve, i rasteš u širinu i visinu i dubinu Ljubavi.

Ovo je posljednja ljetna ponuda da pustiš sve – sva moranja, sve obzire i umore. Ovo je ponuda da si pokloniš tih 8, 9 ili 10 privilegiranih dana za ljubav prema sebi, bližnjemu i Bogu. Prijavnicu i informacije možeš naći ovdje. Gdje god pošao/pošla ovo ljeto neka te Ljubav odmori, okrjepi i obgrli!