Osim volontiranja s ranjivim skupinama, možeš volontirati i u SKAC-u. Od posluživanja u SKAC klubu, do online evangelizacije, pjevanja i sviranja, preko administriranja i ministriranja. A Cilj nam je samo jedan.

Što točno možeš raditi u SKAC-u istraži u nastavku? Želiš se prijaviti?
OVDJE pročitaj više informacija o volontiranju u SKAC-u, a prijaviti se možeš na OVOME LINKU.

POSLUŽITELJ U SKAC KLUBU
Ugosti mlade u SKAC klubu, napravi kavu, razgovaraj i organiziraj zabavne aktivnosti, budi domaćin SKAC-a. Susret poslužitelja i korisnika dok poslužuje treba biti kao onaj susret Marije i Elizabete, između dvije žive osobe: Marija donosi Boga, a Elizabeta prepoznaje Njegovu Prisutnost, što rađa zaigranom radošću nas i onih koje susrećemo.

UREDNIK / ČLAN MEDIJSKOG TIMA
Online evangelizacija je u tijeku! Uključi se u medijski tim SKAC-a koji brine da mladima putem društvenih mreža i web stranice SKAC Palme približimo Krista, prenesemo informacije o događanjima i aktivnostima udruge (mise mladih, duhovne obnove, volonterske aktivnosti, zabavna događanja, itd.) kao i duhovni sadržaji koji proizlaze iz ignacijanske duhovnost na kojoj počiva rad SKAC-a. U misiji da Radosnu vijest prenosimo mladima možeš nam pomoći kao novinar, urednik, izrađivati objave na društvenim mrežama, biti grafičar, fotograf, video snimatelj ili montažer.

SKAC ZBOR
SKAC zbora služi na misi mladih petkom u 20:30 sati u Bazilici Srca Isusova. Ako i ti želiš svojim glasom približiti Krista mladima, javi nam se za audiciju. Tko pjeva, dvostruko moli.

MISA MLADIH
Svakoga petka u Bazilici se okupi nekoliko stotina mladih da slavi Krista. Prinesi i ti Kristu samoga sebe na oltar i služi u onom najvažnijem u životu Crkve – euharistiji, kao ministrant, čitač ili poslužitelj.

SURADNIK
Imaš stručne, organizacijske, računalne, grafičke ili pravne vještine? Želiš dati svoja znanja, vještine da mladima približimo Krista? Uključi se i u ostale aktivnosti SKAC-a, izgradi sebe i pomozi nam oblikovati i realizirati sve ideje!