Dođi i jednostavno živi s nama. Zajedno ćemo moliti i jesti, raditi i odmarati, igrati se i upoznavati. Daj se voditi i jednostavno se prepusti. Tako ćeš ući u radost Gospodara svoga! Raduje nas što možemo predstaviti naše ljetne programe koji nude više od ljeta: iskustvo Božje blizine u prirodi i bližnjima.

1. Jednostavno ljeto

Za sve koji žele iskusiti siromaštvo duhom preporučamo naš program na Modravama: jednostavno ljeto! U starom masliniku skrivenom na rtu Ovanj razapet ćemo šatore te u oskudnim uvjetima kušati kako je malo potrebno za istinsku radost.

U srpnju su programi namijenjeni mladima koji žele iskusiti istinsko zajedništvo kroz rad, molitvu i dijeljenje. Termini su:

 • 11.7. – 17.7. za one od 16 do 18 godina.
 • 18.7. – 24.7. za one od 19 do 24 godina i 
 • 25.7 – 31.7. za one od 16 do 28 godina

Trošak programa za studente i nezaposlene iznosi 550kn a za zaposlene 620kn. Prijaviti se možete ovdje: Jednostavno ljeto_redovni termini

Vruće kolovoške dane rezervirali smo za one koji žele intenzivno sunčanje u Božjoj blizini kroz duhovne vježbe u šutnji. Termini od  1.8. do 9.8. rezervirani su za mlade od 18 do 26 godina, a termini od 10.8. do 19.8. i od 20.8. do 30.8. su za one od  25 do 35 godina.

Trošak programa:

 • Prvi i drugi termin za studente i nezaposlene 710 kn, za zaposlene 800 kn
 • Treći termin za studente i nezaposlene 780 kn, za zaposlene 890 kn

Prijavnica: Više u dubinu_dv u šutnji

2. Više u stvorenome s Gospom

U parku prirode Medvednica, pri samom vrhu, skrivena je župa Majke Božje Kraljice Hrvata i župni dom u kojem će nam domaćin biti pater Tomislav Rukavina i suradnici iz Volonterskog centra. Oni će vas povesti u avanturu traženja i nalaženja Bogu u svemu. Sudionici će biti osnaženi da razvijaju radne, komunikacijske, i kreativne vještine u prekrasnom planinskom okruženju. Vrhunac programa je proslava župnog goda tj. Gospe od Karmela.

 • Vrijeme: od 12. do 18. srpnja
 • Preporučena dob: od 18 do 35 godina 

Trošak programa za studente i nezaposlene iznosi 450 kn a za zaposlene 550 kn. Možete se prijaviti ovdje: Više u stvorenome s Gospom

3. Više od ljepote: ŽIVE STIJENE

Nima Splita do Splita… Smješteni u isusovačkoj rezidenciji sudionici će imati grad na dlanu. Pater Zvone Marinović povest će mlade u dubinu poznavanja Crkve kroz ljepote katedrale i drugih znamenitosti grada i okolice. Program ima i evangelizacijski karakter, jer će sudionici kroz susrete s turistima imati priliku predstaviti se kao žive stijene naše Crkve u Hrvata.

 • Vrijeme: od 24. do 30. srpnja
 • Preporučena dob: od 18 do 35 godina 

Trošak programa za studente i nezaposlene iznosi 1450 kn, za zaposlene 1600 kn. Možete se prijaviti ovdje: ŽIVE STIJENE

4. Više u stvorenome s Josipom

Natrag smo kod patera Rukavine koji će u osvježavajućem planinskom okruženju učiti mlade tesarskim i lovačkim vještinama. Nadamo se tako ući više u prisutnost svetoga Josipa, i učiti se od njega jednostavnosti i poslušnosti. Ovaj program namijenjen je onima koji žele osnažiti ruke i dati svoje srce u tesarsku radionicu poočima i Sina. 

 • Vrijeme: od 04. do 08. kolovoza
 • Preporučena dob: od 25 do 35 godina 

Trošak programa za studente i nezaposlene iznosi 280 kn, a za zaposlene 340 kn. Možete se prijaviti VIŠE U STVORENOME S JOSIPOM

Mi u SKAC Palmi želimo svima pružiti priliku da upoznaju sebe, kušaju Boga, pripadaju i žive za druge. Ako i ti to želiš, prijavi se u neki od ponuđenih ljetnih programa. Svejedno je hoćeš na more ili u planine, gdje god dođeš moći ćeš uživati u moru Božje ljubavi.