Tih dana usta Marija i pohiti u Gorje, u grad Judin. Uđe u Zaharijinu kuću i pozdravi Elizabetu. Čim Elizabeta začu Marijin pozdrav, zaigra joj čedo u utrobi. I napuni se Elizabeta Duha Svetoga i povika iz svega glasa: »Blagoslovljena ti među ženama i blagoslovljen plod utrobe tvoje! Ta otkuda meni da mi dođe majka Gospodina mojega? Gledaj samo! Tek što mi do ušiju doprije glas pozdrava tvojega, zaigra mi od radosti čedo u utrobi. Blažena ti što povjerova da će se ispuniti što ti je rečeno od Gospodina!« (Lk 1, 39-42)

Susret Marije i Elizabete je prepun doživljaja. Susret dviju majki je susret koji nas poziva u dijeljenje radosti s drugima. Susret koji nam predočava kako se u kontaktu sa Životom – u nama budi radost. Radost je jedna od najljepših emocija koju doživljavamo. Ako ti je na srcu znati prepoznavati radosne trenutke u svojim danima i dijeliti ih –  prijavi se na ciklus edukacija o emocijama Više od doživljaja.


Edukacije vodi Vesna Sabo, socijalna pedgoginja, koja radost najčešće doživljava u igri i susretima. Edukacije su spoj predavanja, iskustvenih aktivnosti te su prožete elementima isusovačke duhovnosti. Održavat će se uživo četvrtkom od 17:45 do 19:45  na sljedeće datume: 26.1., 2.2., 9.2., 16.2.  . Prijavom na ciklus, prijavljujete se na sve četiri  radionice i obvezujete se na dodatni individualni rad (dnevno 15 minuta, što je tjedno gotovo 2 sata). Prijaviti se možete OVDJE.