Zanimanje: studentica računarstva

Što radiš u SKAC-u i izvan njega?: U SKAC-u volontiram u medijskom timu i na projektu 72 sata bez kompromisa, a van njega uglavnom vrijeme provodim na faksu s ekipom.

Omiljena SKAC-ova vrijednost i kako ju živiš?: Herojstvo jer smatram da mi nedostaje. Živim ga tako da se dovodim u situacije koje su van moje zone ugode.

Čega se najviše bojiš?: Javnih nastupa i paukova.

Što najviše voliš?: Smijati se, zbijati šale i ponekad raditi spačke?.

Zašto volontiraš?: Jer “sad je vrijeme da daješ najbolje od svog srca drugome”.

Kad mi netko kaže novo lice Crkve, meni na pamet padne naša Silvija. 

Herojstvo, domišljatost, jednostavnost ili ljubav… Ne znam koju bih od SKAC-ovih vrijednosti izdvojila kod opisa moje Silvije… Svaki izuzetak bio bi pogreška. Njeno srce u skrovitosti i poniznosti svakoga dana zajedničkog volontiranja i djelovanja me uči kako živjeti vjeru, kako u panici pronaći izgubljeno povjerenje i ispareno strpljenje. Svaki problem s njom se riješi kao da nije ni bio. Ono što osvaja je njen osmijeh, a nikada ne biste rekli na njoj da joj je talent duhovitosti najblagoslovljeniji. Samo da čujete te fore i spačke i poželjet ćete je svaki dan u svom životu.

Na prvu, Silvija odaje dojam povučene djevojke izrazitih tehničkih i matematičkih vještina. Nakon samo nekoliko minuta provedenih s njom, obavit će vas takva radost i smijeh jer u svakom trenu ona zna pronaći ono lijepo i vrijedno osmijeha. Silviju krasi brzina, brzina u izvršavanju zadataka, brzina u prilagođavanju novim situacijama i brzina koja je potrebna da ju zavolite i prihvatite. Silvija je veliki kreativac koji svoje ideje zna uklopiti u fotografije i pošalice, mastermind koji se skriva iza SKAC-ovih objava. Jednostavna u svemu što čini, domišljata iz trena u tren, herojska u svakodnevnim zadacima i nošena ljubavlju – to je Silvija.