Zanimanje: Sestra Služavka Malog Isusa iako je to više identitet nego zanimanje 

Što trenutno radiš u SKAC – u i izvan njega? U SKAC-u sam trenutno aktivna u iDOM-u , a izvan SKAC-a molim, studiram, pišem, sviram i radim ono što treba.

Omiljena SKAC – ova vrijednost i kako ju živiš? Ljubav! Ljubav! Utemeljitelj naše Družbe sl. B. Josip Stadler je jednom rekao: imaj prema Bogu srce djetinje, prema bližnjem srce materinje, prema sebi srce sudačko…

Čega se najviše bojiš? Psa.

Što najviše voliš? Radost i biti dijete (i sve što s tim dolazi).

Zašto volontiraš? Jer je to način da konkretno živim ljubav, da se darujem Bogu u drugima i da drugima pružim Njegovu ljubav! A uz sve to stalno mi se čini da uvijek puno više dobijem nego dam pa na taj način i ja osjećam konkretnu Gospodinovu ljubav za sebe.

S. Milana … nije iz Milana, no uvijek je obučena nepogrešivo i po zadnjoj modi (duga crna haljina). Modni stručnjaci kažu da svaka žena treba imati bar jednu crnu haljinu u ormaru. Milana ih ima i više od jedne. No šalu na stranu, Milana je na dobrom putu da postane časna (još malo pa eto vječnih zavjeta).
Ako vas zanima što časna radi u SKAC- u, odgovor je jednostavan. Traži Boga, nalazi Boga i trudi se pustiti Ga da se kroz nju daruje drugima. S. Milana osjeća da ju On želi tu, a još jedan dokaz tome je podrška zajednice i radost sestara što može biti dio SKAC-a kao Služavka Malog Isusa. U SKAC -u stalno prima ljubav, radost i zajedništvo, nadajući se da ponekad sve to nekome i uzvrati. Ako ju u SKAC-u sretneš, ne daj da te njena duga crna haljina zavara pa se uozbiljiš; nasmij se, nabaci loptu, pozovi u akciju, jer ona se svoju haljinu ne boji uprljati za dobre stvari.
Posebno mjesto u njezinom srcu ima projekt 72 sata bez kompromisa, jer svaki put stekne novo iskustvo, doživi avanturu, a ponajviše “taj osjećaj pripadnosti i zajedništva mladih ljudi u cijeloj našoj domovini koji ljubav za čovjeka i domovinu pokazuju konkretno i beskompromisno. To mi uvijek ispuni srce i uvijek me odvede Gospodinu.”
S. Milana je veliko dijete koje se u odrastanju nije zaboravilo igrati, a kad u toj igri nađe nekoga sebi slična veselju nema kraja. Dite Dalmacije, igra bez baluna nije igra. Osoba koja je istinski doživjela i odgovara „da“ na poziv Krista Kralja. U svojoj je skrovitosti žestoki moliteljski borac za dobro potrebitih. Svoja je, autentična i radost Evanđelja živi i donosi drugima najbolje što može.

Na pitanje koji su ciljevi i karakteristike njezine Družbe odgovara: ”U početcima naša Družba osim naziva Služavke Malog Isusa nosila je i ime Služavke siromaha i upravo u tom imenu krije se sva ona ljubav koju je naš utemeljitelj sl. B. Josip Stadler, kojega su sami siromasi nazivali i ocem i majkom sirota, osjećao za Isusa pronalazeći ga u svim onim malenima. Iz te njegove ljubavi rodila se i naša Družba kojoj je glavna svrha služenje nejakoj siročadi, napuštenoj djeci, zaboravljenim starcima, bolesnicima i siromasima. Upravo to služenje siromasima naš utemeljitelj je doveo gotovo na razinu zavjeta, a kao uzor ostavio nam je primjer služenja Blažene Djevice Marije, te Maloga Isusa koji se utjelovio i rodio kao dijete jer je htio da Ga ljubimo, a ne da Ga se bojimo.“