Datum rođenja: 29.06.1994

Što radiš u SKAC-u? Tijekom boravka u Zagrebu, bio sam konobar u SKAC klubu. Došao sam u Zagreb na četiri mjeseca usavršiti svoj hrvatski. Slobodno vrijeme proveo sam volontirajući u SKAC-u.

Omiljena SKAC-ova vrijednost i kako ju živiš? Otvoreno srce prema svima. To je ono što ti SKAC pomogne naći unutar tebe: tvoje otvoreno srce.

Čega se najviše bojiš? Biti slijep za Božju ljubav.

Što najviše voliš? Dokaze Božje ljubavi koje možemo dati jedni drugima.

Zašto volontiraš? Najbolje stvari u životu su besplatne.

Ma vratit će se!

Fredov prvi susret sa SKAC-om je na Modravama. A na Modrave su ga iz Njemačke uputili prijatelji Hrvati. 

Veliko srce željelo je usvojiti što više novih riječi (Fred priča četiri jezika) i svoju priliku za pokazati koliko je blisko Riječi u našem SKAC klubu.
Pokazao se strpljivim u dogovaranju, marljivim u radu, vedrim u razgovoru. Njegova mirnoća odiše jednostavnošću. Nije samo do toga što je taman kad se javio u SKAC trebalo pokriti smjenu utorkom pa nam i više nego pomogao, nego do toga što je došao i rekao – želim volontirati bilo gdje, raditi bilo što. Zato su me malo zatekle riječi kako mu je SKAC pomogao naći otvoreno srce unutar sebe. Jer, ono što smo već u prvom susretu vidjeli je upravo to što on misli da je pronašao u SKAC-u: veliko, otvoreno srce. Fred kaže i da će mu najviše ostati u sjećanju kako je lako postati dio SKAC-a. Dragi Fred, ovim putem ti poručujemo da kako je lako postati dio SKAC-a, toliko je teško (ili nemoguće) prestati biti njegov dio. Zato možemo samouvjereno reći Ma vratit će se on! I, s radošću čekati da se to dogodi, i da još malo sebe ugradi u našu svakodnevicu. Hvala ti, Fred!