Sjećam se tog dana kao da je bilo jučer jer od tad moj život nije isti.

Bila je prva misa mladih nakon ljetne pauze, moja želja je bila otići na koncert ali me prijateljica pitala želim li s njom prije toga na misu. Ipak bi se trebalo pomoliti za nadolazeću akademsku godinu. Župne obavijesti najavile su audiciju za SKAC zbor i to je bio moj DA Gospodinu, DA na ulazak u nepoznato. Izvana to može izgledati kao jedna dodatna aktivnost/hobi, ali to je mnogo više. Traži od tebe odricanje, odgovornost, surađivanje s drugima,puno razumijevanja i svijest o tom kome zapravo pjevaš.

U ove tri godine u zboru sam naučila što znači služiti, što znači dati se za drugoga, što znači staviti drugog ispred sebe. Sve sam to naučila gledajući kako to čine moji sučlanovi zbora, koji to čine s osmjehom na licima. Gledaš te divne mlade ljude koji teže putu svetosti, i pomisliš zašto ne bi i ja?

SKAC zbor je moja druga obitelj i kao što u svakoj obitelji ima suza, smijeha,vike tako ima i ovdje. Ponekad dođu napasti i malo se izgubimo ali naše oči su uvijek uprte u Srce Isusovo zbog kojeg i jesmo ovdje.

Marina Juričić