Pišem tebi koji/koja razmišljaš o prijavi na online korizmene duhovne vježbe. Ja sam sudjelovala u adventskim DV i želim s tobom podijeliti svoje iskustvo u nadi da će ono potaknuti i tebe da se prijaviš.

Prije svega, uvijek me iznova dira kako u SKAC-u brinu za duše. Tu brigu primjećujem u malim stvarima. Onda kada paze na svaki detalj, pa čak i na to kako urediti stranicu s razmatranjima na Notionu tako da ona bude jednostavna i pregledna. Posebno su mi pomagale video upute koje bi dobili jednom tjedno. Konkretne napomene bile su mi pomoć u molitvi, ali i u svakodnevici.

Svakodnevne obaveze ponekad su me rastresale i skretale, ali dodatni sadržaji koji su nam bili ponuđeni, a posebno pjesme, pomagali su mi da tijekom dana čuvam iskustvo molitve i da ostanem u odnosu s Bogom.

Osim video uputa, jako su mi koristila i online dijeljenja. U malim grupama dijelili smo iskustva molitve od prošloga tjedna. Bilo je ohrabrujuće čuti s kojim izazovima se drugi susreću i međusobno se poticati na ustrajnost u molitvi. Zahvalna sam na iskrenim dijeljenjima i zajedništvu koje se rodilo između nas.

Najkonretnija promjena koja mi se dogodila za vrijeme duhovnih vježbi je umnažanje vjere. S Josipom i Marijom učila sam kako prihvatiti svoju stvarnost i okolnosti života te kako s povjerenjem iskoračiti u nesigurno.

Pročitaj VAŽNE DETALJE i PRIJAVI se na ONLINE duhovne vježbe kroz korizmu.