U duhovnim vježbama uvijek vidim nešto novo, nešto što do tada nisam vidjela, a što je dobro za moj život i donosi mi slobodu i mir. Ponekad je izazov u užurbanoj svakodnevnici odvojiti vrijeme tišine za molitvu, no čak je i to neki znak da treba stati na loptu, da smo si natrpali previše stvari u životu i da su neke stvari višak ili jednostavno nisu toliko važne.

Nikad nisam požalila zbog odvojenoga vremena i uvijek mi je tih sat vremena bilo kao neko utočište u danu u koje sam sa znatiželjom i iščekivanjem čekala doći.

Online susreti uvijek su mi bili plodonosni, čula bih da se i drugi nose s istim ili sličnim problemima te se osjećala manje samo, a voljela bih i “slučajnosti” kad bi se u grupi našlo dvoje i moglo reći točno ono što onome drugome u tom trenu treba.

Nakon duhovnih vježbi uvijek bih primijetila da imam veće povjerenje u Boga i da mu se još više obraćam gotovo u svemu tijekom dana.

A što ti želiš? Koga ti tražiš? Ako je tu negdje skrivena čežnja za upoznati Krista i (pro)živjeti u punini svaki dan s Njime, prijavi se na ONLINE duhovne vježbe u svakodnevici kroz korizmu.

Bonus u ovom ciklusu je mogućnost sudjelovanja na online susretima koji će se održavati četvrtkom u 20:00h i nedjeljom u 20:15. Samo ako želiš, sudjeluješ u jednom od tih termina i zajedno s ostalima dijeliš iskustva dobrog i izazovnog, imaš priliku postaviti pitanja i produbiti iskustva uz pomoć iskusnih pratitelja koji vode manje grupe tijekom susreta.

Pročitaj VAŽNE DETALJE i PRIJAVI se!