Najavljujemo online radionicu za bračne parove koja će se održati u petak, 22. ožujka u 18:30 sati. Četvrta je to radionica iz ciklusa „Temelji obitelji“ koji organiziraju SKAC Palma i Obiteljski centar Fakulteta filozofije i religijskih znanosti.

Svatko ima neku motivaciju zašto dolazi na naše susrete, svatko ima svoju osobnu i svoju priču kao par. Ipak sve to bi se moglo sažeti u rečenicu: želimo imati (još) bolji odnos i želimo u odnosu pronaći Dobro.

Vjerujemo da je to svima želja i cilj, oko toga nas je većina suglasna. 🙂 Ali osim toga što želimo, važno je i kako to želimo ostvariti. Tome nam služe vrijednosti – da nas kad stvari postanu teške, drže dobrima na dobrom putu. Malo više o tome zašto su važne obiteljske vrijednosti (i što sve uključuju) reći ćemo na našem zajedničkom susretu. Kao i uvijek, dio posla bit će na vama. Mi ćemo malo pričati, vi ćete u parovima malo više pričati, a svi skupa se nadamo slušati, kušati što čujemo i guštati u blizini Boga koji nam progovara kroz druge.

Za susret se nužno prijaviti putem obrasca do 20. ožujka. Predviđeno trajanje susreta je 90 minuta i na radionicu je potrebno doći u paru.