Svako od nas određen je tisućama događaja, odnosa, vlastitih projekcija tih istih situacija, osjećaja, borbi, uspjeha i neuspjeha osobnih kategorija… 

Prije 500 godina sveti Ignacije imao je milost doći u odnos s Bogom. I taj je odnos promijenio čitav njegov život i mijenja živote milijuna ljudi dan danas. U čemu je kvaka?

Pođimo zajedno u potragu za tim iskustvom jer jedino u čemu je razlika između Ignacija i drugih ponuda za ‘biti dobro’ je Njegova vjera u svemogućeg Boga od kojeg sve ide i kome sve ide. I nije mogao protiv istine usađene duboko u njemu, a to je da je Božje Dobro zaista jedino dobro koje je osjetio.   

Pitaš se kad bi ti imao vremena, a kamoli strpljenja čekati taj trenutak susreta? Ili je možda posrijedi strah da će tišina u tom satu dnevno duhovnih vježbi biti glasnija od Božjeg glasa?

Ne brini. S Bogom je nemoguće propasti, bitno je kopati, usuditi se pogledati u sebe i tražiti istinu. Bog progovara, progovorio je toliko puta, a ako i sve bude samo mašta u tvojoj glavi, naši pratitelj će te upraviti na dobar put. 

Bog nikad nije iznevjerio, On vodi svaki korak, a ako je dovoljno velika čežnja za njim, nemoguće je da je on ne bi uslišio i ostavio te žedna. 

Ako u vama ima imalo čežnje za odnosom s Bogom, drugačijim i dubljim nego što ste sami uspjeli, ostanite pripravni jer 4. rujna otvaramo prijave za duhovne vježbe u svakodnevici. Za više informacija i mogućnost prijave nastavite pratite www.skac.hr.