Pozivamo vas na Prva domovinsku duhovnu obnovu u organizaciji bratovštine Marijanski zavjet za Domovinu će se održati u Međugorju od 2. do 5. travnja 2020. godine. Na duhovnu obnovu su pozvani i dobrodošli svi.

Duhovnu obnovu će predvoditi p. Ivan Mandurić, don Damir Stojić i fra Ante Vučković.

Bog zovne čovjeka,: “Gdje si?” (Post 3,9)

Svrha ove duhovne obnove je probuditi ljudsko i braniteljsko dostojanstvo temeljeno na dostojanstvu djece Božje. Otkriti dragocjenosti Križa, domoljublje ukorijeniti u pobožnosti i duhovnosti i potaknuti nove impulse za kršćanski aktivizam.

U nastavku možete pronaći i poziv patera Ivana Ike Mandurića za sudjelovanjem na duhovnoj obnovi u Međugorju.

https://www.youtube.com/watch?v=-TLby0JNU6o&feature=emb_logo

Bratovština Marijanski zavjet poznata je po svome Zavjetnom hodočašću koje već 5 godina prolazi cijelom Hrvatskom obuhvaćajući gotovo sva marijanska svetišta i stratišta domovinskog rata. Ali rad Bratovština je širi od toga te okuplja veliki broj Hrvatskih branitelja, njihovih obitelji i mladih, a među ostalim je i cilj organiziranja duhovnih obnova.

Image result for marijanski zavjet za domovinu

Sve detaljnije informacije o samom događaju mogu se naći na www.marijanskizavjet.hr, pozivom na 095 741 3334, na adresi info@marijanskizavjet.hr ili osobnim dolaskom na adresu Tomašićeva 10, Zagreb.

Prijave sudionika su obaveze, a možete se prijaviti putem PRIJAVNICE OVDJE NA POVEZNICI.

U zahvalnosti pred Gospodinom, pozivamo vas da i svojom molitvom i prikazanjem podržite ovu Duhovnu obnovu za domovinu.