Sveti Ignacije gajio je veliku pobožnost prema Presvetom Trojstvu i svaki se dan posebice molio svakoj Božanskoj osobi. Njegova knjižica Duhovnih vježbi puna je točaka koje upućuju baš na Trojstvo koje promatra svijet u patnji i u svojoj vječnosti šalje Drugu Božansku Osobu da nas spasi…

Na jednom od SKAC-ovih eksperimenata, posjetu štićenicima u Kući sv. Vinka Paulskog u Oborovu, upoznali smo Ana-Mariju Miškulin, djevojku koja gaji nadahnjujuću ljubav i pobožnost Trima Božanskim osobama.

Ana-Marija je rođena s cerebralnom paralizom i potpuno je ovisna o tuđoj pomoći. Na svetkovinu Trojstva 4. lipnja, nakon svete Mise u 19:00 sati, s nama će podijeliti svoju životnu priču.

Kako je izgledao njezin život prije obraćenja i kako ga je htjela završiti? Kako je u Oborovu spoznala silnu Božju ljubav i zašto voli Trojstvo? Kako je napisala dvije zbirke pjesama i tekstova? Dođite i družite se s nama na ovom glazbeno-molitvenom susretu u Župu Presvetog Srca Isusova.

A evo i jedne zgode iz života sv. Ignacija koja nas poziva da više upoznajemo i družimo se s Trojstvom.

Jednoga dana, dok je na stepenicama istog samostana čitao časoslov Blažene Djevice, njegov je um bio uzdignut iznad sebe tako da je vidio Presveto Trojstvo u obliku triju tipki na orguljama. To ga je natjeralo na suze i na jecanje, tako da nije mogao upravljati sobom. Toga jutra, dok je koračao u procesiji koja se zaputila s tog mjesta, nije do podneva mogao zaustaviti suza, a nakon ručka nije na svoju duboku radost i utjehu mogao prestati govoriti o Presvetom Trojstvu, koristeći mnoge i različite nove usporedbe. Od toga događaja pa sve do zadnjeg dana osjećao je veliku pobožnost kad god bi se molio Presvetom Trojstvu. (Autobiografija Ignacija Lyolskog – Hodočasnikova ispovijest; 28)