Imaš svjesnost o tome da su mediji novo sredstvo evangelizacije, poznaješ i koristiš društvene mreže, želiš učiti nešto novo, usavršavati postojeće, a gramatiku i pravopis poznaješ bolje nego tramvajske linije u Zagrebu? Važna ti je ljepota, estetika i dizajn? 

SKAC Palma traži nove urednike. Očekujemo mlade s interesom prema digitalnoj evangelizaciji. Malo dobre volje, još malo slobodnog vremena i još malo spremnosti da s nama tražiš i nalaziš Boga u svemu i svakome.

Na našim mrežnim stranicama i društvenim mrežama osmišljavamo i objavljujemo sadržaje koji predstavljaju naš rad, ignacijevsku duhovnost i volontiranje. 

Prijavi se putem PRIJAVNICE i pruži si priliku za dijeljenje svojih talenata. 

Nudimo ti sigurno okruženje s mnogo izazova, formaciju, duhovnu podršku, neformalna druženja i još pokoje životno iznenađenje. Nudimo ti priliku za razvoj odnosa, domišljatost, jednostavnost i svakodnevno herojstvo. 

Kako to konkretno izgleda? Možeš raditi neke od sljedećih aktivnosti: 

  • uređivanje tekstova i objava za WEB i društvene mreže (urednik/ica)
  • uređivanje fotografija i vizuala, (grafički dizajn/erica)
  • snimanje video uradaka (snimatelj/ica)
  • montaža i uređivanje video uradaka (video montažer/ica)
  • prevođenje tekstova s područja ignacijevske duhovnosti, volontiranja i sličnih tema na hrvatski jezik (prevoditelj/ica)

Možeš se prijaviti na linku: https://forms.gle/CcEDwYRjc8TAG5mE8

Nakon što se prijaviš, javit ćemo ti se kako bismo napravili jedan uvodni razgovor. Ukoliko se odlučiš za volontiranje, uvest ćemo te u posao, educirati i stajati na raspolaganju za sve što te zanima.