Kad kuhamo na Vikendu pokore u Leskovcu, kad se drva na Sljemenu cijepaju, kad se na Modravama masline beru ili grančice režu, kad se na Banovini kuće zidaju, kad su duhovne vježbe na Golom otoku ili kad se eksperimenti za Magis22 dogovaraju, svugdje su nam potrebna četiri kotača – novog kombija! 

Razlozi radi kojih nam je potreban novi kombi vrlo su jednostavni: stari je trošan, njegovi dijelovi su sve manje uporabljivi, češće se kvare, imamo problema s prolaskom tehničkog pregleda, a pred nama je mnoštvo ljetnih programa na kojima nam je potrebna veličina i širina kombija za prijevoz ljudi i stvari, vježbanje vještine vožnje, jačanje zajedništva i smanjivanje troškova.  

Dakle, kombi je neizostavno sredstvo koje nam pomaže pripremati i provoditi programe na Modravama, Banovini, Sljemenu, Leskovcu, Golom otoku i drugdje izvan Palme. 

Ako nam želiš pomoći i pronalaziš vrijednost ove Pokretače, uplatiti možeš na račun udruge SKAC Palma IBAN HR0324840081100323384, opis plaćanja: POKRETAČA: 4 kotača ili ubaciti u jednu od kutija za nakane u SKAC hodniku.

Ovaj pokret za zajedničko odricanje i ulaganje u zajednicu traje od 2.3. do 14. 4. 2022. Budite dio pokretača sebedarja. Korizma je posebno milosno vrijeme u kojem smo pozvani rasti u nesebičnosti za dobro svih. 

Pokretača i nek ti je u Nebu velika plaća!