“Moja je snaga, moja pjesma – Jahve
jer je mojim postao izbaviteljem.
On je Bog moj, njega ja ću slaviti,
on je Bog oca moga,
njega ću veličati.”

Knjiga Izlaska 15, 2

S Bogom na našoj strani, možemo planirati i sanjati velike stvari. S Njim je sve moguće. On nam daje snagu kad smo slabi i odmor kad smo iscrpljeni. Jedino u Bogu se možemo u potpunosti odmoriti i pronaći mir. On nas odmara na zelenim poljanama i ispunja naša pluća novim životom. Neka vas top 5 pjesama našeg Karla Gogića odmore u Bogu i dovedu vas još bliže Njemu.

1.Duhovni kutak: Gorka voda

Ova pjesma mi govori kako me Bog ljubi, umire za mene na križu i zove me da budem uz Njega, da budem otkupljen i spašen, ali mi još govori da ne moram imati neke velike stvari da bi došao do Njega, nego ono što mi smatramo neukusnim (gorkim), Njemu je to dosta. On žeđa za mnom takvim kakav jesam. 

2.Duhovni kutak: Tvoja je ljubav

Ova mi pjesma pomaže da vidim Boga u malim stvarima. Sve one male stvari koje u trenutku život znače, u tim je stvarima Gospodin. Bilo to, hlad kad mi je vruće, ili šal kad je hladno. 

3.Fra Marin Karačić: Neću odustati

Ovu pjesmu sam vjerojatno najviše puta poslušao kad mi je bilo teško. Pomogla mi je da prihvatim da ne znam, i da to moje neznanje nije smak svijeta, ako On to sve vodi. 

4.Joseph King of dreams: You know better than I

Ova pjesma je iz crtića: “Josip Kralj snova”, u pjesmi me dotiče to Josipovo povjerenje koje polaže u Boga, i iako je činio dobro, završio je u tamnici, ali samo zato što je to bio dio većeg plana. Shvatio sam da kako kaže pjesma, nabolje što u teškim situacijama mogu napraviti je staviti svoje povjerenje u Boga. 

5.Nova Eva: Hvalospjev ljubavi

Volim ovu verziju hvalospjeva ljubavi, vjerojatno zato što tu verziju znam na gitari odsvirati, pa mogu sam u osami promišljati o tim riječima i vraćati se na ono bitno, ljubav.