Po definiciji dar je predmet ili vrijednost što se kome daruje. Lijepo je darovati druge, bližnje, znane i neznane. Štoviše, darovati trebamo što češće, i osmijeh i lijepu riječ i sitnice koje uveseljavaju.

Ako razmišljate što darovati dragim ljudima ovog adventa, u SKAC-u smo pripremili posebnu promotivnu akciju zanimljivih i vrijednih štiva. 🙂

  • KOJA JE TVOJA ODLUKA? – najnovije izadnje iz naše naklade, knjiga koja je idealan poklon – svima. Svi mi svakodnevno donosimo male odluke i promišljamo o nekim većim, životnim putovima i odlukama. Kako pristupiti izboru između dvije privlačne mogućnosti? Koji su čimbenici u procesu najvažniji? I što kada je srce u sukobu s glavom? Savjeti i prakse iz ignacijanske duhovnosti opisani u ovom štivu vrijedni su i od pomoći bez obzira na vrstu odluke koju treba donijeti. Od 27.11. knjigu možete kupiti ili naručiti uz poseban popust od 30 %, odnosno za 10,50 €.
  • EGZAMEN – jednostavna molitva koja mijenja život i knjiga koja daje smjernice kako ući u Odnos, biti domišljat kad molitva ne ide, otkriti neobične načine na koje Bog svakodnevno progovara svakom od nas. Knjiga koju biste trebali prvo pokloniti sebi, a onda i bližnjima. Od 27.11. Egzamen možete kupiti ili naručiti uz poseban popust od 30 %, odnosno za 5,60 €.
  • ŠALABAHTER ZA ŽIVOT – svi znate što je šalabahter, ali za ovim ćete rado posegnuti u mnogim životnim neodumicama i naizgled kompliciranim i bezizlaznim situacijama. U njemu ćete naći odgovore na pitanja o Bogu, Crkvi, duhovnosti, moralnim dvojbama, seksu, ljubavi, zaljubljenosti, patnji, (su)životu s drugima… Poklonite Šalabahter za život bratu, sestri, prijatelju, prijateljici pa i sebi jer odgovori koje donosi jednostavnim i ležernim jezikom patera Luke Rađe pomoći će ti da vjeruješ i onda kad ne vidiš. Od 27.11. knjigu možete kupiti ili naručiti uz poseban popust od 30 %, odnosno za 5,60 €.

Ovog adventa daruj više, jer osim korisnog poklona dragim ljudima donacijom za knjigu pomažeš i rad SKAC-a. Hvala ti unaprijed za to.

Knjige možete kupiti u SKAC uredu radnim danom od 9 do 17 sati (ili po dogovoru) te naručiti putem e-mail adrese odnosi@skac.hr.