Raduje nas što možemo predstaviti naše ljetne programe koji nude više od ljeta: iskustvo Božje blizine u prirodi i bližnjima. Prijave otvaramo 1.5. za sljedeće aktivnosti:

Jednostavno ljeto – Modrave

Za sve koji žele iskusiti siromaštvo duhom preporučamo naš program na Modravama – Jednostavno ljeto! U starom masliniku skrivenom na rtu Ovanj razapet ćemo šatore te u oskudnim uvjetima kušati kako je malo potrebno za istinsku radost. U srpnju su programi namijenjeni mladima koji žele iskusiti istinsko zajedništvo kroz rad, igru, molitvu i dijeljenje.

Vrijeme i preporučena dob:

  • 2. – 8. srpnja, 15 – 28 god
  • 9. – 15. srpnja, 15 – 18 god
  • 16. – 22. srpnja, 18 – 28 god

Duhovne vježbe u šutnji – Modrave

Za one koji žele intenzivno sunčanje u Božjoj blizini kroz duhovne vježbe u šutnji. Svi prijavljeni kao pripremu za program rade predvježbe.

Vrijeme i preporučena dob:

  • 23. srpnja. – 1. kolovoza, 18 – 35 god
  • 3. – 11. kolovoza, 18 – 35 god
DV u šutnji na Modravama

MAGIS Cro

Projekt je međunarodnog karaktera te ako se mladi iz stranih zemalja prijave na Magis CRO, program će biti održan na engleskom jeziku. Temeljen na ignacijevskoj duhovnosti, sastoji se od dva djela: ignacijevskih eksperimenata i završnog događaja. Sve što ćeš raditi za vrijeme trajanja Magis CRO-a ima za cilj pomoći ti da se razvijaš kao osoba te da pomogne tvom duhovnom rastu. Eksperimenti će biti prilika da izađeš iz svoje sigurne zone te da se okušaš u novim i nepoznatim situacijama. Oni će se istovremeno održati na pet različitih lokacija u Hrvatskoj, a moći ćeš izabrati jedan od šest eksperimenata koji su grupirani u sljedeće skupine: duhovnost, hodočašća, umjetnost, društvo i kultura.

Vrijeme i preporučena dob:

  • 12. – 20. kolovoza, 18 – 30 godina