Dragi mladi, prosljeđujemo vam poziv da se prijavite na međunarodnu konferenciju F+EU22 : European Catholic Youth Forum for Social Engagement 2022!

Što je F+EU22?

Program Forum Plus međunarodne konferencije usmjeren je na poticanje mladih aktivnih katolika intelektualaca iz različitih europskih zemalja na umrežavanje, na cjelovitu osobnu formaciju, na aktivnu društvenu uključenost u skladu s kršćanskim vrijednostima, osobnim afinitetima, talentima, kompetencijama te stručnim usmjerenjem, a sve s ciljem doprinosa široj društvenoj zajednici. Kao i u svim modulima Forum Plus Akademije tako i ovom modulu poseban naglasak je stavljen na teme iz Socijalnog nauka Crkve, leadershipa i društvenih projekata mladih.

Cjelokupan program čine tri dana:

1. dan : PERSONAL DEVELOPMENT AND CULTURAL IDENTITY : Pandemic as the chance to rethink ourselfs

2. dan: CATHOLIC SOCIAL TEACHING : Solidarity, unity and responsibility in the post-pandemic world

3. dan: PROJECT DAY : Presentation of the Successful Youth Projects

Za koga je namijenjena konferencija? Za studente i mlade radnike od 18 do 30 godina

Gdje se provodi?

– uživo u Europskom parlamentu u Bruxellesu u Belgiji od 11. do 13. svibnja 2022.

– i online (link za online praćenje biti će vidljiv neposredno prije početka konferencije na web stranici: https://eu.forum-plus.net/)

Što će dobiti polaznici? Cilj programa je pružiti mladima podršku na nekoliko razina: – put osobne izvrsnosti, – poznavanje Socijalnog nauka Crkve, – niz predavanja o temama nužnim za vodstvo i društvenu uključenost – i povezanost s mladima katolicima, sveučilišnim profesorima, svećenicima, poduzetnicima i stručnjacima iz različitih europskih zemalja, koji dijele kršćanske vrijednosti i želju za boljim europskim društvom

Što se očekuje od sudionika? Od sudionika se očekuje aktivno sudjelovanje na konferenciji. Službeni jezik konferencije je engleski.

Prijave su otvorene do 10. travnja 2022. Broj sudionika iz Hrvatske je ograničen. Svi troškovi za sudionike su pokriveni (avionska karta, smještaj i hrana). Link za prijavu sudionika kao i detaljan program potražite na poveznici.