Ovog ljeta želio/željela bi upoznati Isusa još više, iskusiti Njegovu bezuvjetnu ljubav prema tebi i svijetu i otkriti Njegovu prisutnost u tvom svakodnevnom životu?

Onda je Magis Europe 2021 iskustvo za tebe!

Radi se o međunarodnom programu za mlade (18-35 godina) koji će se održati ovog ljeta od 7. do 15. kolovoza u Mađarskoj i Slovačkoj, a temelji se na ignacijanskoj duhovnosti.

U organizaciji mađarskih isusovaca (uz pomoć drugih isusovaca i sestara iz nekoliko ignacijanskih kongregacija), MAGIS je ljetni program za sve koji se žele upoznati i družiti s ljudima iz cijelog svijeta i naravno, s Bogom! Sve što radite tijekom MAGIS-a osmišljeno je kako bi vam pomoglo da rastete duhovno, u odnosu s Bogom, drugima i sobom. Središnja tema MAGIS-a 2021. je: „Da vidimo sve novo u Kristu“. 2021. godine obilježava se 500. obljetnica obraćenja sv. Ignacija: njegova preobrazba iz plemenitog viteza u opsadi Pamplone u skromnog hodočasnika, Isusova pratitelja.

Program MAGIS ima dva dijela: Ignacijanski eksperimenti i završni događaj. Eksperimenti će se odvijati i u Mađarskoj i Slovačkoj. Svatko će sudjelovati u jednom od 11 eksperimenata koji će obuhvaćati sljedeće
kategorije: hodočašće, duhovnost, služenje, umjetnost, kultura i ekologija. Završni događaj na kojem će se okupiti svi sudionici bit će u gradu Miskolcu (Mađarska).

Ukupni trošak događaja je 250,00 EUR za sudionike iz srednje Europe, što uključuje Hrvatsku. Cijena pokriva cjelokupni boravak, uključujući smještaj, hranu, robu i prijevoz od mjesta eksperimenta do završnog događaja u Miskolcu. U cijenu nisu uključeni troškovi prijevoza iz vaše zemlje do mjesta održavanja MAGIS-a i troškovi povratka.

Više detalja o samom programu MAGIS-a pročitajte na njihovoj službenoj web stranici.

Event pronađite i na njihovoj Facebook stranici.

Prijave su otvorene do 31. svibnja. Prijaviti se možete klikom na link.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]