Ne možemo pobjeći od činjenice kako je danas teško živjeti u svijetu različitih vrijednosti, pravila i ciljeva. Pogotovo mladima koji se nalaze tek na početku svog ovozemaljskog života i koji su suočeni s nizom pitanja i kušnji.

Kako ostati svoj(Božji) ili kako svoje znanje, vještine i talente iskoristiti za boljitak društva vjerojatno je pitanje koje nas svih u jednom trenu potrese. Možda ti i znaš kako, ali ti nedostaje hrabrosti, poticaja, prostora ili potpore da se odlučiš na taj korak.

S željom da mladima otvori nove vidike, F+HR20 nacionalna je konferencija koja se već osmu godinu zaredom održava na hrvatskim sveučilištima, a ove godine će to biti u Zagrebu od 28. veljače do 1. ožujka.

Što je to F+HR20?

Forum plus Hrvatska konferencija usmjerena je na poticanje mladih intelektualaca na cjelovitu osobnu formaciju i aktivnu društvenu uključenost u skladu s kršćanskim vrijednostima, osobnim afinitetima, talentima, kompetencijama  te stručnim usmjerenjem s ciljem doprinosa široj društvenoj zajednici. Cjelokupan program stavlja poseban naglasak na Socijalni nauk Crkve te ima četiri glavna cilja: pružanje osnovne EDUKACIJE o alatima potrebnim za društvenu uključenost mladih, platformu za UMREŽAVANJE mladih katolika, MENTORSTVO kroz povezivanje sa predavačima te poticanje na vlastitu INICIJATIVU sudionika. 

Ova konferencija okuplja mnoge stručnjake iz specifičnih područja, pruža zanimljive panele i korisna predavanja i radionice. Druženja i zabave, uz glazbeni program, neće nedostajati. Pozivaju se svi mladi studenti i radnička mladež. Odvaži se i prijavi, uvidi važnost i ljepotu upoznavanja sebe te umrežavanja s drugima.

Prijave traju do 20. veljače, kako se radi o ograničenom i selektivnom broju sudionika nemoj predugo čekati. Prijavu možeš izvršiti preko linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5DxePBJNo_WBzvOWlA3MRzWsmZt61E7VB6qDrF-oDmJaaog/viewform

Program konferencije, kao i sve detalje o panelima i stručnjacima možeš pronaći na: https://drive.google.com/file/d/1aJbHTKPaiJZj1LEGbHcR98_viFL1R5QR/view?fbclid=IwAR263WawtWq3exAe7MtaNmhXuItdfCthtNflX6w554ZYQcHLogEO6yakP1M

 Svi veliki ljudi nekoć su bili mali i sve velike stvari sastavljene su od malih. Bez malih koraka, nema ni velikih. Želiš li ostvariti svoje snove, prvo se moraš probuditi i odvažno zakoračiti u nepoznato.