Došašće je, vrijeme priprave za Dolazak. Crkva nas poziva na mise zornice, činjenje djela milosrđa, pomaganje potrebitima i bližnjima.

Djela milosrđa pozvani smo činiti tijekom cijele godine, pa tako i preko ljeta na našim kampovima.

Nakon dugog puta iz raznih krajeva Lijepe naše, mladi dolaze na Modrave. Naša dužnost je primiti ih te osigurati da susretnu Boga na jednostavnom ljetovanju. Upravo zato nam trebaju animatori koji će kroz razne aktivnosti voditi sudionike bliže Bogu te brinuti o njihovim potrebama i odgovarati na njihova pitanja. Kako bi animatori bili spremni na sve što ih očekuje na Modravama, tijekom iduće godine pohodit će razne formativne susrete.

Tražimo kuhare koji su spremni donijeti Ljubav kroz želudac sudionicima, animatorima i drugim volonterima na ljetnom kampu na Modravama te na duhovnim vježbama u šutnji. Kuhari će se također kroz godinu uvježbavati kroz teorijske i iskustvene susrete, te dobiti pristup slavnoj „Modravskoj kuharici“.

Ako se u tebi pojavila želja sudjelovati na Modravama kao animator ili kao kuhar, popuni prijavnicu s POVEZNICE. Za sva dodatna pitanja javiti se možeš na modrave@skac.hr