SKAC medijski tim traži pojačanje na vrlo važnoj, izazovnoj i uzbudljivoj volonterskoj poziciji. Naša trenutna urednica i voditeljica medijskog tima Ema, nakon gotovo dvije godine predanog rada, ide u zasluženu volontersku mirovinu pa tražimo nasljednika ili nasljednicu koji dijeli ljubav prema osmišljavanju i kreiranju sadržaja za online kanale, evangelizaciji mladih putem medija te planiranju i provedbi komunikacijskih aktivnosti. Pridruži se Medijskom timu SKAC-a kao voditelj(ica) uredništva!

Na našim stranicama i mrežama objavljujemo sadržaj kroz koji komuniciramo i predstavljamo sve što udruga radi, u ignacijevskom duhu. Ti ćeš biti na izvoru svih informacija vezanih uz događanja i aktivnosti (ljetni programi, edukacije, mise mladih, duhovne obnove, volonterske aktivnosti, zabavna događanja, itd.) te imati kreativnu slobodu u pripremi sadržaja.

Od tebe očekujemo volju da radiš i učiš te želju da dio vremena koje ti je darovano posvetiš ovoj volonterskoj poziciji. Tražimo i malo spremnosti da s nama tražiš i nalaziš Boga u svemu i svakome. ?

Nudimo ti sigurno okruženje unatoč mnogim izazovima s kojima ćeš se susretati, formaciju, duhovnu podršku, neformalna druženja i još pokoje životno iznenađenje. Koliko god se trudimo sve na vrijeme pripremiti i dojaviti, ponekad se dogode 5 do 12 situacije i cimamo te jer je nešto hitno i bitno. Rad u ovom timu top je za prilika razvoj odnosa, domišljatost, jednostavnost i svakodnevno herojstvo.

Kako to konkretno izgleda? U nastavku su pobrojani glavni zadaci koje obavlja voditelj(ica) medijskog tima:

  • Koordiniraš članove medijskog tima i brineš da vaši zajednički planovi i dogovori štimaju
  • U suradnji s medijskim timom te uz podršku ekipe iz Udruge pripremaš plan promocije i paziš na njegovu provedbu
  • S timom osmišljavaš i kreiraš sadržaje za sve online kanale (priprema i uređivanje članaka, intervjua i ostalog sadržaja, priprema i uređivanje vizuala i video materijala, objavljivanje na kanalima)
  • Surađuješ s voditeljima projekata vezano uz promociju aktivnosti
  • Komuniciraš s vanjskim suradnicima i korisnicima
  • Redovito dolaziš na organizirane edukacije i sastanke voditelja SKAC projekata (jer je važno da si na izvoru svih info ?)

O svom iskustvu govori nam i naša sadašnja voditeljica:

U trenutka kada sam preuzimala medijski tim imala sam osjećaj da je to mjesto koje je Bog pripremao za mene, dok je mene pripremao za to mjesto. I sada vidim da je tako i bilo. Preko medijskog tima Bog je usmjerio moj život u potpuno novom smjeru. Podario mi je mogućnost da ono što mi je od Njega darovano koristim na Njegovu slavu. Tako sam otkrivala neke nove talente i brusila one koje nisam znala najbolje iskoristiti. Kroz medijski tim Bog je ispunio i neke duboke čežnje moga srca. Dao mi je zajednicu. Ljude s kojima ja mogu biti baš – ja! Iskusila sam iz prve ruke istinsko zajedništvo i čistu Božju radost te Njemu poslužila kao alat koji je tu Ljubav koja se rađa u SKAC-u iskoristio za evangelizaciju na društvenim mrežama.

Ako ti ovo zvuči izazovno i osjećaš u srcu želju da odvojiš vrijeme za online evangelizaciju, PRIJAVI SE! Rok za prijavu je 30. lipnja 2023. godine. Nakon što se prijaviš, javit ćemo ti se kako bismo dogovorili uvodni razgovor. Potom, ako odlučiš da je to ono što želiš i da ćeš spremno raditi za dobru plaću na nebesima, uvest ćemo te u aktivnosti, educirati i biti dostupni za pomoć u svemu.