Zelene majice i radosna lica mladih boravili su u subotu 11. rujna i nedjelju 12. rujna u Hrvatskom Leskovcu u kući sestara karmelićanki Božanskoga Srca Isusova. Povod boravku bila je edukacija za zagrebačke voditelje akcija volonterskoga projekta „72 sata bez kompromisa“.

Voditelji akcija osobe su koje na dane projekta vode volonterske akcije, brinu o volonterima te osiguravaju kvalitetnu i uspješnu provedbu akcija. Kako bi ohrabrili voditelje i upoznali ih s onime što ih očekuje na konkretnim akcijama SKAC Palma i uži organizacijski tim „72 sata bez kompromisa“ u Zagrebu osmislili su i organizirali niz aktivnosti. A uživalo se i u suncu, tjelovježbi i igri.

Tako su se voditelji akcija upoznali sa svojim zadatcima, brusili svoje vještine, osvijestili si svoje talente, rješavali moguće problematične situacije te dobili upute za medijski nastup. Kroz druženja su voditelji razmjenjivali svoja iskustva projekta te se međusobno bolje upoznali. Vrhunac vikenda bilo je slaganje šatora koje je došlo kao odlična vježba beskompromisnosti i suradnje.

Svi ti lijepi trenuci edukacijskog vikenda objedinjeni su u FOTOGALERIJI.