Pozivamo sve djevojke koje razmišljaju o redovničkom pozivu da nam se pridruže na susretu u samostanu Srca Isusova i Marijina u Košutama.  

Susret se održava od 29. 04. do 01. 05. 2022., a uključuje: upoznavanje s karizmom Družbe sestara služavki Malog Isusa i utemeljiteljem Družbe sl. B. Josipom Stadlerom,  zajedničku rekreaciju i druženje, osobnu molitvu u tišini, sv. Misu, klanjanje i priliku za sakrament pomirenja, rad i hodočašće u svetište Gospe Sinjske.

Jednom prilikom, upućujući sestrama čestitku povodom proslave redovničkih zavjeta, Utemeljitelj  je rekao: „Služiti njemu znači kraljevati!“ Drugom prilikom napisao im je: „Bit će istina borbe, neprilika, napasti svakojakih; ali se ne bojte, jer je Mali Isus jači od svih naših neprijatelja. Mali Isus neće, da ste žalosne, nego hoće, da mu s veselim srcem služimo.“

Ako pomisao na služenje Malom Isusu raduje i tvoje srce, dođi i u zajedništvu s Bogom i drugima otkrij jesi li pozvana DA KRALJUJEŠ SLUŽEĆI?

Prijaviti se možete OVDJE, a ukoliko imate više pitanja, možete se javiti na: dakraljujemsluzeci@gmail.com. Prijave su otvorene do 22. travnja, a broj mjesta je ograničen.