Dragi naši,

kako u SKAC-u, tako i na Modravama pokušavamo svaki dan napraviti jednu malu promjenu na bolje. Svaki dan u jednoj sitnici biti bolji nego što smo bili jučer. 

Ovo ljeto na Modravama započeli smo i napravili puno toga: postavili solarne panele, mrežu za odbojku, osposobili cisternu za vodu i desalinizator te još mnoštvo sitnica, a željeli bismo još bolje. Jedna od stvari koja bi nam olakšala i smanjila troškove kako bismo onda novac mogli usmjeriti da poboljšamo nešto drugo je prikolica za brod. Preko ljeta naši brodovi su nam vjerni pratioci i sluge, a preko zime se odmaraju na suhome. Prikolica nam je potrebna kako bismo mogli prevoziti naš brod i na druge kampove kao što je Goli otok te kako bismo smanjili troškove najma. 

Dobili smo ponudu za polovnu prikolicu u proizvodnji tvrtke Torbarina koja bi koštala 25 000 kn. Potrebna nam je vaša pomoć u prikupljanju tog iznosa. Ako nam želite materijalno pomoći podatke za uplatu možete naći niže u tekstu, a također možete i dijeliti riječ o kampanji i QR kod. 

Svaka, i najmanja i najveća uplata nam je važna jer pokazuje da želite pomoći da mladi na Modravama kušaju Božju ljubav u svemu stvorenome te tako s nama živite našu misiju i viziju. 

Od srca vam hvala i na svim dosadašnjim pomoćima bilo kojeg oblika!

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR9124840081500146100
PRIMATELJ: SKAC PALMA
Palmotićeva 31
10 000 Zagreb
OPIS PLAĆANJA: Donacija – Prika za prikolicu