72 sata bez kompromisa: Projekt koji je zaživio u deset europskih zemalja, u Hrvatskoj okuplja mlade od 2014. godine. Tisuće volontera i stotine volonterskih akcija u 72 sata. No za neke volontere, ova 72 sata traju puno više, pa čak i više od 72 dana!

 

Iako nam je jesen još daleka, započeli smo s pripremama za ovogodišnji volonterski maraton, a upravo za to trebamo i – tebe!

 

Tražimo mlade volontere koji će već sada dati svoje talente, vrijeme i radosti, steći nove vještine, raditi zajedno u timu te na kraju, sve plodove svoga rada povezati u najveću (i najzeleniju) volontersku akciju u Hrvatskoj. 

 

Uživaš u razgovorima, pregovorima i dogovorima? Voliš jasnoću i da je sve “po PS-u”? Bitni su ti detalji? Domišljatost ti je drugo ime? Pridruži nam se u ulozi mentora, gdje ćeš ugovorati akcije i provjeravati njihovu jasnoću, pomoći ustanovi u osmišljavanju akcije i komunicirati s njima, te mentorirati voditelje svojih akcija tako da se na dan projekta odviju po planu. 

 

Ako ti je projekt još stran, a htio bi pomoći u ugovaranju akcija, pridruži nam se u ulozi voditelja akcije. Uz mentora ugovarati ćeš akciju i brinuti se da se akcija odvije po planu.  

 

Prijavnicu za mentore i voditelje akcija pronađi OVDJE.

 

A kako bi što više mladih čulo za ovaj projekt, potrebne su nam domišljate glave i vrijedne ruke u timu za promociju. Ako se osjećaš pozvanim na taj način pomoći nam, prijavi se OVDJE.

 

Ako te nijedna od naših ranih volonterskih ponuda nije privukla, pričekaj jesen i pridruži nam se najvećoj volonterskoj akciji u Hrvatskoj od 12. do 15. listopada!