Mnogi se muče s odlukama i procesom odlučivanja. Takvima, ukoliko žele biti otvoreni za volju Božju, odlično dođu duhovne vježbe. Jer Bog želi svoju volju objaviti tebi direktno i osobno. O tome najbolje govori sam sveti Ignacije u svojim napomenama, posebno ovoj koju je uputio voditelju duhovnih vježbi:

Premda, naime, izvan duhovnih vježbi možemo slobodno i zaslužno poticati svakoga tko se čini za to sposobnim da odabere uzdržljivost, djevičanstvo i redovnički stalež, kao i svaki drugi način evanđeoske savršenosti, ipak je u takvim duhovnim vježbama, gdje se ide za upoznavanjem Božje volje, prikladnije i bolje da se sam Stvoritelj i Gospodin očituje svojoj odanoj duši, privijajući je u naručaj svoje ljubavi i hvale, i vodeći je onim putem na kojem će mu odsada moći bolje služiti. Stoga neka vođa duhovnih vježbi ne utječe niti se priklanja ni na koju stranu, nego, stojeći poput tezulje, neka pusti da Stvoritelj neposredno saobraća sa svojim stvorenjem, a stvorenje sa svojim Stvoriteljem i Gospodinom.

Taj jedinstveni odnos duše i Boga mjesto je objave. Sveto tlo gdje direktno komuniciraju čovjek i njegov Bog. Da bi čovjek što jasnije čuo i lakše uočio Božji govor, SKAC organizira duhovne vježbe u šutnji.

Prijave su ovdje: https://www.skac.hr/idom-ignacijevske-duhovne-obnove-za-mlade/novogodisnje-duhovne-vjezbe-u-sutnji-otvorene-prijave/