Malo-pomalo približava nam se još jednih 72 sata bez kompromisa u Zagrebu! Pripreme su u punom jeku, ali još nam nešto nedostaje… Naši voditelji tima za promociju traže vrijedne ljude koji će upotpuniti njihov tim! A tko su oni i što traže kažu ovako:

Promo tim 72 sata bez kompromisa jedan je djelić mozaika koji volonterski projekt 72 sata bez kompromisa u Zagrebu čini mogućim. Tu smo kako bismo projekt, njegove ciljeve i misiju što bolje promovirali, privukli stotine mladih da se zakače za volontiranje te širili zelene vijesti o volontiranju.Kako bismo sve to uspjeli, potrebne su nam vrijedne ruke i kreativne glave zbog kojih će projekt u medijima i javnosti zabljesnuti jednim posebnim sjajem.

Studiraš marketing, komunikologiju, odnose s javnošću ili novinarstvo? Voliš, fotografiju, snimanje, montažu, planiranje aktivnosti i promociju, osmišljavanje i kreiranje objava ili pisanje vijesti i članaka, a na društvene mreže ne gledaš samo kao na gubitak vremena, već u njima pronalaziš inspiraciju i ideje? Čekamo tvoju prijavu, ti si upravo osoba koju Promo tim traži i treba! Ne tražimo samo one koji su vrsni u nekim od navedenih područja i imaju iskustva s njima… Ako te nešto od navedenog zanima, a možda i nemaš iskustava ili to radiš sebi za gušt slobodno ispuni prijavnicu i pridruži se timu! Možda baš kroz 72 sata otkriješ neke nove talente, a postojeće razviješ.

Promo tim nudi ti pregršt novih iskustava, veselih druženja, kreativnog okruženja, sudjelovanje u medijima i još mnoooogo toga. Ne smijemo ti sve odmah otkriti, ostale stvari saznat ćeš i sam kada nam se priključiš, a vjeruj nećeš požaliti 😉

PRIJAVNICU možeš ispuniti do 14. lipnja. Veselimo ti se!