Planinarska bratovština sv. Bernarda i Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije pozivaju vas na 66. Planinarski križni put 17. listopada 2020. godine.

Preporuča se prijava putem telefona ili maila te online uplata (30 kuna) na račun Bratovštine naveden u nastavku. Za one kojima to nije izvedivo, prijave će se održati uživo 5. listopada 2020. u Uredu za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije od 16:30 do 18:30, a plaćanje se može obaviti i prilikom prijave na početku PKP-a. U slučaju pogoršanja situacije i zahtjeva za ograničenjem broja sudionika lista će se formirati prema redoslijedu prijave.

Primatelj: Planinarska bratovština svetog
Bernarda, Bistrec 38, Lug Samoborski
Žiro račun: IBAN HR0424030091120005250
Uplatitelj: Ime župe/grupacije i broj osoba
Opis plaćanja: 66. PKP
Poziv na broj: Datum uplate

Obavezno e-mailom poslati potvrdu o uplati.

Okupljanje je u dvorištu Tabora i franjevačkog samostana u Samoboru, 17. listopada u 07:00 sati. Prijevoz nije organiziran, preporuča se prijevoz u manjim grupama vlastitim automobilima za koje će parking biti osiguran ili javni prijevoz iz Zagreba.

Završno euharistijsko slavlje u 19.00 sati u župnoj crkvi sv. Anastazije u Samoboru predvodi vlč. Kristijan Tušek, povjerenik za mlade Zagrebačke nadbiskupije.

Ovisno o epidemiološkoj situaciji moguće su određene promjene plana.

Više o PKP-u možete pronaći na stranicama Planinarske bratovštine sv. Bernarda i Pastorala mladih.

“U ljubavi nema straha jer savršena ljubav izgoni svaki strah.”

1 Iv 14