Prošlog vikenda naši volonteri uputili su se na Modrave kako bi pomogli u održavanju prostora kampa i susreli se s Bogom. Kako im je bilo i što su sve doživjeli na putu, pročitajte u nastavku:

Umorni od cijelog tjedna, krenuli smo na Modrave radosni što možemo služiti drugima i brinuti o Modravama. Unatoč kiši, vjetru i hladnoći, naši dečki su pokazali kako SKAC živi vrijednost herojstva i bacili se na posao popravljanja krova na WC-u. Uz šale i vjetar u kojima smo susreli Boga, došlo je i vrijeme za ručak koji su cure s ljubavlju pripremile. Nakon obavljenog posla, vratili smo se u apartman. Tamo smo imali misu i kušali Boga koji dolazi u svakodnevicu.

U nedjelju smo pokušali stići u Zagreb na razne načine, no snijeg i bura vraćali su nas u kraljevski grad Knin. No, bez obzira na taj problem, osjetili smo toplinu doma… Divna obitelj Mihaljević primila nas je u svoj dom i pokazala nam kako je to putnika primiti, gladna nahraniti i žedna napojiti. Ovim putem im još jednom zahvaljujemo. Uz bezbroj molitvi i čvrstim pouzdanjem u Božju volju, ponedjeljak smo proveli razgledavajući Knin. Posjetili smo crkvu Gospa Velikoga Hrvatskog Krsnog Zavjeta. Tamo nas je dočekao župnik fra Josip Gotovac te nam otkrio tajne najveće crkve u Hrvatskoj. Uz još par turističkih lokacija i društvene igre, dočekali smo otvaranje cesti te se zaputili u Zagreb.

Bog nas je kroz ovu avanturu zbližio onako kako nismo ni znali da je moguće u nesretnoj situaciji. O tome najbolje svjedoči i neslužbena himna ovog odlaska na Modrave naziva “It’s a beautiful day”. Još jednom je pokazao kako su Modrave mjesto gdje On stanuje na Svoje izvanredne načine, a SKAC mjesto susreta.

Rad Modrava možete podržavati svojim uplatama na broj: IBAN: HR9124840081500146100,
OPIS PLAĆANJA: DONACIJA ZA MODRAVE.