“Bio bi to jedan svijet po mjeri i potrebama mladog čovjeka, nešto što bismo im htjeli ucijepiti u svijest kao paradigmu kako se živi, radi i moli.” – Luka Rađa

Dragi prijatelji, već smo ranije najavili 20. Modravski rođendan i povodom toga smo donosili 20 priča o raznolikosti, bogatstvu i ljepoti Modrava. Htjeli smo čuti priče o tome kako je to bilo u početku. Ne zato da pohlepno skupljamo sjećanja, već da nam sjećanja rađaju zahvalnost za primljena dobra. 

Ovom prilikom želimo pozvati sve vas bivše, sadašnje i buduće: sudionike, volontere, duhovnike, dobročinitelje, pratitelje, podržavatelje na proslavu modravskog 20. rođendana. 

Rezervirajte 20. kolovoza 2023. za slavlje. Okupit ćemo se u 11:00 sati na Modravama na svetoj misi, a nakon toga se častimo ručkom u 2 slijeda: prvi je tipično modravski, a drugi je tipično rođendanski. 🙂

Molimo vas da se najavite do 15.8.2023. putem sljedećeg obrasca kako bismo mogli osigurati dovoljno hrane.

Potvrda dolaska: https://forms.gle/PyKqaaD3su5bRhUj7

Za slučaj da ne možete doći na Modrave, imamo i drugu opciju! U Zagrebu, 19. rujna u 19:30 u crkvi Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu, slavit ćemo misu zahvalnicu za Modrave i obilježiti rođendan p. Luke. Vidimo se.