Službeno smo zakoračili u jesen, a kroz koji dan počinje i akademska godina 2023./2024. To znači da krećemo i s novim ciklusom Misa mladih koje će se slaviti četvrtkom u Palmi. Radosna srca te pozivamo na prvu Misu mladih koja će se održati 5. listopada u 20:30 sati. Adresa je za one koji ne znaju – Palmotićeva 31, a ulaz je zbog radova na Bazilici iz Draškovićeve 54. I ne brini, nije komplicirano kako možda zvuči, a ovdje su i video upute kako doći do nas. 🙂 S obzirom na to da je riječ o četvrtku prije prvog petka u mjesecu, počinjemo i s prvim cjelonoćnim klanjanjem posvećenim molitvi za zvanja u Družbi Isusovoj. Presveto će biti izloženo nakon Mise pa sve do 6 sati ujutro, možete doći u bilo koji sat!

Vratimo se čas na naslov. Dok smo razgovarali i pripremali koncept za naše nove susrete pretresli smo mnogo ideja, ali na kraju u miru zaključili ajmo se držati Evanđelja. To znači da nećemo imati tematske susrete, nego ćemo svakog četvrtka slušati ono što nam Gospodin servira u čitanjima dana i prebirati kako te Riječi odjekuju u nama. Prije svake Mise mladih naši će pateri biti na raspolaganju za ispovijed, a od ove godine novost je da od 20 sati zajednički molimo krunicu. Nakon svete Mise po običaju imamo klanjanje pre Presvetim Oltarskim Sakramentom, a potom i druženje u SKAC Klubu.

Dođi, raduj se i slavi s nama. Saznaj što sve u SKAC-u i Magisu pripremamo i gdje se ti možeš uključiti.

P.S. Uoči prve Mise mladih organiziramo i jednu malo drugačiju brucošijadu. Detalje pronađi ovdje, dođi i pozovi brucoše koje poznaješ.