Draga djevojko, dragi mladiću,

kao što i sam/a možda već naslućuješ, upis fakulteta zove te u jedan novi početak.

No, taj novi početak, sintagma je koja s jedne strane budi neizvjesnost, a s druge strane ipak budi nadu. Zato, ako se u tebi sada raspravljaju strepnja i uzbuđenje, ne brini, to je normalno.

Normalno je da ti je glava prepuna pitanja, a koja bi se sva mogla sažeti u jedno – “kako će to biti?”

Veliko je to pitanje i ne možeš odmah znati odgovor na njega. Ne znam ga ni ja, niti tvoji roditelji, ni prijatelji. Odgovor će se rasplitati polagano, poput čvora, u vremenu koje je pred tobom.

Ali, nemoj nikako misliti da taj čvor moraš rasplesti sam/a jer i u svemu novom postoji netko tko te već čeka! Baš zato te želimo pozvati da nam se pridružiš na druženju koje organiziramo za brucoše u našem SKAC klubu, 5. listopada u 18:30. Bit će to prilika da upoznaš ljude koji prolaze isto što i ti, one koji su to već prošli i možda imaju koji dobar savjet, u biti prilika da se zajedno s nekim pitaš “kako će to sve biti?” i da ti ovaj novi početak bude lakši.

Nakon druženja, pozivamo te i da nam se pridružiš na prvoj Misi mladih u ovoj akademskoj godini, s početkom u 20:30, nakon koje se šuška da bi moglo biti nečeg slatkog. 🙂

Ako dolaziš, molimo te da ispuniš prijavnicu, a na ovoj poveznici možeš pronaći video s uputama da ti bude lakše pronaći nas. Nadamo se da se vidimo.