Pozivamo sve muškarce koji razmišljaju o redovničkom zvanju da dođu na vikend ignacijevske molitve u Hrvatskom Leskovcu, kod karmelićanki BSI.

Susret se održava 03-05. travnja 2020. pod vodstvom patera Tomislava Špiranca. Uključuje zajedničku rekreaciju, osobnu molitvu u tišini, dnevno duhovno vođenje, sv. Misu, klanjanje i priliku za sakrament pomirenja.

Budući da je zvanje za Družbu Isusovu poziv od Boga, važno je da se uskladimo s Njegovom voljom tako da možemo jasno čuti Njegov poziv. Sveti Ignacije iskusio je da se Boga može čuti kako govori tek u mirnoći vlastitog srca. Želimo omogućiti svima koji su makar jednom pomislili „možda isusovac?“ da steknu iskustvo koje će im dati jasnoću je li to zaista njihov put.

Papa Franjo, koji je i sam isusovac, jednom prilikom je rekao: „Kada Gospodin budi poziv, on misli ne samo o onome što ti već jesi, nego o onome što jednog dana u zajedništvu s njim i drugima možeš biti“.

Dođi i u zajedništvu otkrij nije li to poziv upućen baš tebi.

Kotizacija je 250 kn, a prijaviti se možete ovdje: PRIJAVNICA. Ukoliko imate više pitanja, možete se javiti na: idom@skac.hr.