Papa Pio XVII. medije je nazvao „Božjim darovima“. Te darove i u SKAC-u nastojimo koristiti kako bi evangelizirali mlade, potaknuli ih na uključivanje u naše aktivnosti te im donijeli barem mrvicu okusa onog što SKAC jest. Ali to ne možemo sami, potreban nam je tim, potrebna nam je možda baš tvoja pomoć. Baš onaj talent koji je tebi darovan.

Voliš Canvu i imaš dobro oko za upečatljiv dizajn? Znatiželjan si i voliš otkrivati novo i nepoznato? Pisačko stvaralaštvo i igranje riječima nije ti strani pojam? Dobro se snalaziš ispred, ali i iza kamere? Rad u montaži dođe ti kao zabavno slaganje puzzli? Ili jednostavno imaš želju sve te stvari naučiti, steći nova vrijedna iskustva, a istovremeno služiti Njemu? Mislimo da je ovo prava prilika za tebe. ?

Evangeliziraj s nama! Unesi u ovo medijsko volontiranje dio sebe, dio Krista kojeg nosiš u srcu, dio Njegove iskre koja može zasijati u digitalnom obliku. Rasti u domišljatosti, jednostavnosti, herojstvu i ljubavi te nam u moru negativnih vijesti pomozi da na našem webu i društvenim mrežama sije Život!

Što kažeš? Zašto ne, zar ne? Prijavi se na LINKU! ?