Staru godinu smo ispratili, a novu dočekali. Za SKAC je ova godina na svoj način bila posebna. Proslavili 18. rođendan, proveli smo zajedno mnoge projekte, kampove, volonterske akcije, družili se na misama mladih, koncertima, zabavama…uvijek sve u zajedništvu s vama i Gospodinom. Tako smo i zaključili 2019. godinu. U zahvalnosti, na svetoj misi koju su nam održali p. Tvrtko Barun i p. Stipo Balatinac. Zahvalni za sve što je Gospodin stavio pred nas, dobro i loše, ugodno i neugodno, uspone i padove, i da nam sve to posluži kako bi bolje upoznali Njega i posve Mu se predali. Zahvalni za sva zvanja, za sve one koji su nam nosili Krista, za sve susrete koje smo doživjeli, na 3D-u, na kampovima, misama, druženjima. Za kreposti, nade, vjere i ljubavi. Za vrijednosti; jednostavnost, domišljatost, herojstvo i ljubav.
A nakon mise, započeo je spektakularni party. Doček toliko vrhunski osmišljen, da su nas smjestili čak među TOP 15 mjesta za Novu u Zagrebu prema Večernjem listu. Organizaciju, koja je bila na razini profesionalaca, odradili su naši vrijedni volonteri. Od cateringa od kojeg su svima zacaklile oči i narasle zazubice. Ispunjen strpljenjem, ljubavlju, predanošću. Slika zaista govori više od tisuću riječi.
Šankeri koji su neumorno cijelu noć služili, s osmjehom na licu. Naš DJ Padre Tvrtko. Poslužitelji tombole, cure i dečki u garderobi i na ulazu. Svi oni koji su ugradili cijele sebe u organizaciju, od ideja do realizacije i najmanjih detalja, od uređenja prostora do glazbe, hrane, pića i čišćenja. Sve kako bismo mogli u radosti dočekati sve novo što nam sprema 2020. godina! Neka vam Gospodinova snaga bude nagrada! I želimo vam sretnu i blagoslovljenu i 2020. godinu. Neka bude obilježena jednostavnošću da možete djelovati konkretno i slobodno prema Cilju, domišljatosti u sustvaranju i otkrivanju novog,  herojstvom u izvrsnosti i požrtvovnosti u svim okolnostima i da živite ljubav u svim odnosima i darujete sebe. Na LINKU možete pogledati sve fotografije s ovog ludog i nezaboravnog dočeka. https://photos.app.goo.gl/rKqQHP7yVedGcix38