Moj put s 3D-om započeo je prije nešto više od 3 godine. Tražila sam nešto gdje bih se mogla uključiti jer sam počela primjećivati kako nikako ne mogu prepoznati Boga i to njegovo djelovanje u životu o kojem svi pričaju. Na prijedlog kolegice s faksa otišla sam na prvi susret 3D formacije. Tada nije bila ni svjesna koliko je Bog kroz nju djelovao.

Svaka od te tri godine je donijela svoje blagoslove u obliku radosti, a ponekad i težine koju sam naučila prihvaćati jer sam se uvjerila koliko me ona uči i prizemljuje. Zatim je donijela blagoslove u obliku ljudi. Koliko predivnih duša je ušlo u moj život kroz 3D, novih iskustava, izlaženja iz moje zone sigurnosti, čije sam zidine jedva uspjela probiti. Ali može se, malo po malo. Na drugoj godini sam se prvi puta susrela s duhovnim vježbama i to mi se otvorio cijeli jedan mali svijet, pa uloga animatora na 3D-u, što me pak učilo poniznosti, strpljenju i žrtvi, i to onako najbolje – kroz iskustvo.

No, ono što bih izdvojila iz svih godina, od čega ubirem najviše plodova, je egzamen. Svakodnevno prolaženje dana s Bogom. U egzamenu zahvaljujem, tražim dobre i manje dobre stvari u danu, ugodne i neugodne, gdje mi Bog svrati pogled na ono što sam mogla bolje i na ono što je bilo dobro. Kroz tu molitvu, život se mijenja. Odjednom ne reagiram živčano i nervozno kada me mama treći put pita što sam jela. Ne ostavim praznu šalicu kave na stolu jer znam da volim kad me dočeka čista soba, iako mi se u tom trenu zaista ne da prati suđe. Male stvari, od njih se polako putuje većima, i život se dovodi u red.

Prepoznajem da zaista nikada nisam sama i prepuštena sebi jer tamo gdje moje sposobnosti prestaju, Njegove sjaje. Sada, nakon kratkog osvrta, vidim da mi je 3D pružio sve ono što sam tražila, ali na način na koji nisam mogla ni zamisliti, što mi je došlo kao još jedna velika lekcija i potvrda: Otac zna što tebi treba, samo molim te, vjeruj.

20.09. zatvaramo prijave za novu generaciju 3D formacije, no sada još nije kasno! Prijavnicu i uvjete prijave pronađi na POVEZNICI i kreni mijenjati svoj život s Njim.