Trogodišnji program za cjeloviti razvoj osobnosti 3D formacija otvara prijave za akademsku godinu 2019./2020. Cilj programa je omogućiti formaciju mladog kršćanina nudeći mu poticajno okruženje za osobni razvoj, rast u vjeri i odgovornom društvenom djelovanju.

Prvo D je za dušu i usmjeren je na naravnu zrelost polaznika kroz predavanja, samopromatranje, grupni rad i eksperimente. Drugo D označava duh, a pruža osnove ignacijanske duhovnosti i iskustvo duhovnih vježbi u svrhu osnaživanja osobnog iskustva Boga. Treći D stoji za društvo, nudi suradnje u različitim projektima i udrugama kroz koje pojedinac može biti djelotvoran za Drugoga.

Prijave su moguće samo za prvu godinu, a drugu i treću pohađaju polaznici koji su prijašnjih godina pohađali 1. i 2.D.

Program prve godine vodi pater Tomislav Šipiranec, a susreti su ponedjeljkom u 20h. Prva tri susreta su „probna“. Tako svi koji su se prijavili imaju priliku kušati program, odlučiti jesu li pozvani na to baš ove godine i usuditi se izložiti promjeni, dati svoje vrijeme i otkrivati višedimenzionalnost života.

Prva godina 3D formacije sudioniku omogućuje poticajno okruženje u kojem će:

  • razvijati svijest o sebi kroz prepoznavanje i izricanje nutarnjih pokreta;
  • razmatrati Božju riječ i otvoriti joj se;
  • vježbati se u krjepostima;
  • iskusiti bogatstvo zajedništva.

KAKO SE PRIJAVITI ZA PRVU GODINU?

Najprije popunite PRIJAVNI OBRAZAC, ali prijava time nije gotova.
Predavanja počinju 14. listopada (ponedjeljak, 20:00, velika dvorana, Palmotićeva 31)
Nakon 3 prva susreta odlučujete se za konačan upis u program i uključivanje u određenu grupu.
Prijaviti se mogu mladi od 18. do 30. godina (uključno). Broj mjesta je ograničen te je za prijavu potrebno detaljno pročitati i pravovremeno ispuniti sljedeću prijavnicu: PRIJAVNICA

Na e-adresu koju navedete u prijavnici stizat će daljnje obavijesti. Napominjemo da 10.11. imamo obavezni susret, zato je važno da rezervirate tu nedjelju, a raspored izvođenja ćemo vam pravovremeno javiti.

Od svakog sudionika očekuje se redovito pohađanje formacije kroz cijelu akademsku godinu. Ukoliko imate pitanja kontaktirati nas možete na: 3dformacija@skac.hr.