Zajedništvo 3D animatora i pratitelja, herojske pripreme za dizanje šatora gdje god bude potreba, domišljatost u pripremi za neočekivano u susretu sa sudionicima i jednostavan Bog koji želi doći k meni, nama i svima.

Još jedan SKAC-ov formativni vikend je iza nas. Po prvi puta okupio je pratitelje koji sudjeluju u ciklusima duhovnih vježbi, iz Zagreba i Splita, te animatore na 3D programu.

Zahvaljujući časnim sestrama iz Hrvatskog Leskovca, obiteljski život u kući još je malo potpirio zajedništvo SKAC-ovih volontera koje je raslo kroz vikend, u blagovanju za stolom i oko oltara, osobnoj molitvi, igri i dijeljenju iskustva.

Dok su pratitelji tražili Boga u iskustvu osobne molitve nad ikonom, osvrtu i međusobnim produbljivanjem tog iskustva, animatori su se vježbali vođenju malih grupa na temu sedam darova Duha Svetoga.

U svakoj i najmanjoj pauzi svi bi se sreli na igralištu i kroz dan završavali runde, a kao i uvijek doživljaj su obogatila djeca iz kuće o kojima brinu karmelićanke iz Leskovca.

Po završetku programa, uslijedio je izlet na Okić i u Samobor, a kako je sve izgledalo najbolje predočuju slike dostupne na poveznici.